fbpx
Vorige slide
Volgende slide

Wired

Een internetverbinding moet stabiel en betrouwbaar zijn. U wilt uiteraard niet dat uw bedrijf omzet mist of kosten maakt als gevolg van een slechte verbinding. Company Connect levert kwalitatief hoogwaardig zakelijk internet voor elke type organisatie. Hierbij wordt gebruik gemaakt van verschillende verbindingsmogelijkheden. Op basis van uw specifieke situatie wordt bepaald welke verbinding het beste bij uw onderneming past. Bij Company Connect heeft u de keuze tussen verschillende soorten infrastructuur met elk zijn eigen voordelen.

 

DSL

Internet via DSL werkt via de telefoonlijn van koper. Dankzij bepaalde DSL-technologieën, zoals ADSL en VDSL, kan met deze telefoonlijn ook snel internet en digitale telefonie worden gerealiseerd. DSL heeft als voordeel dat het landelijk dekkend is en bovendien zeer betrouwbaar is. DSL wordt in Nederland aangeboden door KPN en hiermee kunnen snelheden worden behaald tot 200MB/s.

 

Kabel

Kabelinternet is de meest voorkomende verbinding in Nederland. Hierbij loopt de verbinding via een coax-kabel, die ook voor televisie wordt gebruikt. Met kabelinternet heeft de afstand tot wijkcentrale heeft geen invloed op de internetsnelheid en zijn telefonie, tv en internet gescheiden waardoor geen snelheidsverlies optreedt. De grootste aanbieder van kabelinternet is Ziggo, dat snelheden biedt tot 500MB/s.

 

Glasvezel

Glasvezelinternet is veel sneller dan de bestaande infrastructuur met coax en koper en hiermee kunnen diensten op hoge kwaliteit worden geboden. Glasvezelverbindingen zijn symmetrisch en worden geleverd met een standaard capaciteit van 1GB/s. Bovendien zijn glasvezelverbindingen stabiel en betrouwbaar en kennen zij een uptime garantie van 99,9% en hoger.

 

Een goede oriëntatie voor de juiste keuze!

Elke provider maakt gebruik van verschillende technieken en apparatuur. Het is daarom belangrijk om een goede inventarisatie van uw aanwezige infrastructuur te laten maken voordat u een keuze maakt ten aanzien van technologie en provider. Ook is het belangrijk om hierbij te letten op het groeipad van uw organisatie.

Ik wil graag meer weten over bekabeling

Druk op de knop hiernaast of neem contact op met ons via 085-7500505 om meer te weten te komen.