fbpx
Previous slide
Next slide

EXTRA VEILIG INTERNET

Als ondernemer ben je vaak online. Je wilt je bedrijfsgegevens dan niet in gevaar brengen en veilig zakelijk kunnen internetten. Daarom krijg je bij KPN EEN MKB Internet altijd Extra Veilig Internet. Extra Veilig Internet beschermt alle, met je KPN modem, verbonden apparaten door onveilige websites te blokkeren. We blokkeren deze websites op basis van een DNS- en webfilter in het netwerk. Zo beschermen we je tegen malware, ransomware en virussen.

Zo werkt extra veilig internet

Automatische bescherming

Al je verbonden zakelijke apparaten worden beschermd vanuit ons netwerk. Via je KPN internetverbinding, zelfs via 4G back-up bij een storing. Je hoeft hier niets voor te installeren en kan hierdoor veilig zakelijk internetten.

DNS-filter

Automatische check in een wereldwijde database op onveilige websites. Staat de website waar je naartoe gaat op de zwarte lijst? Dan wordt deze automatisch geblokkeerd.

Webfilter

Ook websites buiten de zwarte lijst kunnen onveilig zijn. Het webfilter scant voor malware, ransomware en virussen en blokkeert deze gelijk.

4G Back-up gratis bij KPN EEN Internet

Bescherm je organisatie tegen kostbare internetstoringen

Een internetstoring is zeldzaam, maar kan helaas voorkomen. Om ervoor te zorgen dat jouw bedrijf gewoon door kan draaien, is een goed business continuity plan noodzakelijk. Dit voorkomt omzetverlies, gemiste deadlines, boetes of ontevreden klanten.

KPN biedt KPN EEN MKB internetklanten een eenvoudige, maar effectieve failover oplossing: 4G Back-up. Zodra je internet last heeft van een storing schakelt je router over op het supersnelle mobiele 4G-LTE netwerk van KPN. Zo is je bedrijf altijd online en liggen kritische bedrijfsprocessen nooit stil.

zakelijk internet: Glasvezel, VDSL of BVDSL

Glasvezels

Internet is voor elke onderneming ontzettend belangrijk. Zonder internet loop je al snel tegen een hoop problemen aan. Met zakelijk glasvezel zorgen wij voor een stabiele en snelle verbinding. Naast de snelheid tot wel 1Gb up- en downloadsnelheid geeft het zakelijke glasvezel internet nog een aantal andere voordelen.

Uit onderzoek blijkt dat medewerkers minstens 1 uur per week aan productiviteit verliezen door een trage internetverbinding. Om het meeste uit het bedrijf en de medewerkers te halen, is glasvezel een goede oplossing!

96% van de bedrijven in Nederland maakt gebruik een cloudoplossing. Microsoft Teams, Dropbox, Trello of een CRM-systeem zijn voorbeelden van cloudoplossingen. Met glasvezel zorgt voor een snelle verbinding, waardoor het niet meer lang duurt om gegevens uit de cloud te halen. 

Glasvezel heeft ook een hoge betrouwbaarheid. In tegen stelling tot een koperverbinding, is glasvezel sterker en minder gevoelig voor weersomstandigheden en interferentie. Daarnaast biedt KPN ÉÉN ook een 4G back-up oplossing. Mocht er iets gebeuren waardoor het glasvezel niet meer werkt, dan is de 4G back-up er om toch bereikbaar te blijven. 

Er wordt veel meer gedaan via het internet. Hierdoor is de bandbreedte vergroot in de loop van de jaren. Als iedereen op het kantoor bezig is op het internet met online vergaderingen, documenten up- en downloaden en veel gebruik maken van het internet, wil je voorkomen dat het internet trager wordt. Wanneer je hier wel last van hebt, is het goed om over te stappen naar glasvezel.

De duurzaamheid van glasvezel ligt veel hoger dan de kopere kabels. Deze kopere kabels zijn gevoeliger voor onderhoud en dienen eerder vervangen te worden. KPN maakt gebruik van glasvezel en wil deze op een zo duurzaam mogelijke manier inzetten, door minder plastic te gebruiken en duurzame materialen.

VDSL

Niet overal is er al glasvezel beschikbaar, maar op dit moment wordt het erg uitgebreid. Mocht er nog geen glasvezel beschikbaar zijn op jouw locatie? Dan heeft KPN het beste VDSL-netwerk. Dit netwerk geeft nog steeds een stabiele en betrouwbare verbinding, maar de opbouw van net netwerk is net wat anders. Hiermee is er wel glasvezel tot de wijk, alleen vanaf de wijkcentrale tot het pand, is van koper. Een groot deel is dus al glasvezel en hiermee is dit ook het beste VDSL-netwerk van Nederland

De snelheid wordt voornamelijk bepaald door de afstand van de wijkcentrale tot het pand. Hoe korter deze afstand, hoe sneller. Daarnaast deel je deze verbinding ook met anderen die in de wijk zitten. Verder is de betrouwbaarheid van de VDSL erg hoog, maar toch kan deze nog hoger worden gemaakt met een 4G backup van KPN. Deze backup zorgt ervoor dat het bedrijf nooit zonder internet komt te zitten. 

BVDSL

Wanneer de VDSL verbinding nog niet snel genoeg is voor het bedrijf, dan is er altijd nog een optie voor een BVDSL-verbinding. Dit staat voor een Bonded VDSL verbinding. Bij het normale VDSL wordt er gebruik gemaakt van 1 koperpaar, maar bij een BVDSL verbinding, worden er 2 paren gebruikt. Hierdoor ligt de snelheid nog hoger.

Heeft u advies nodig over welke verbinding er voor jou geschikt is? Neem nu vrijblijvend contact met ons op! 

Wij zijn de KPN één excellence partner

Elk bedrijf wil goed bereikbaar zijn voor de klanten, maar ook de medewerkers. Elk bedrijf stelt daarom veel eisen en wensen als het gaat om internet, bellen en IT. Deze factoren samen zorgen voor een goede bereikbaarheid en dit zorgt uiteindelijk weer voor een goede continuïteit van de medewerkers en de klanten. 

Ondernemers willen hier zich geen zorgen over maken, en moeten zich focussen op het ondernemen. Wij als KPN ÉÉN excellence partner nemen dit graag uit handen en bieden dé oplossing. 

Wij als Excellence Partner zijn hét aanspreekpunt voor de ondernemer als het gaat om zakelijke KPN ÉÉN. We leveren alle KPN ÉÉN diensten vanuit ons eigen beheer. Hiermee heb je als ondernemer één aanspreekpunt voor advies, intake, implementatie, installatie en de beste service.

Extra veilig internet

Als ondernemer wil je verzekerd zijn van veilig internet. Het extra veilige internet van KPN blokkeert onveilige websites op alle apparaten die verbonden zijn met deze verbinding. KPN blokkeert deze website door bepaalde filters in het netwerk. Onveilige websites komen hiermee op een zwarte lijst en ben jij als ondernemer beveiligd tegen virussen, malware en ransomware. 

 

Deze extra veilige verbinding biedt KPN natuurlijk ook aan in het 4G Back-up netwerk van KPN ÉÉN. Alle apparaten die hiermee dan verbonden zijn, zijn ook extra goed beveiligd. Zo behoudt je altijd een goede bedrijfscontinuïteit.

 

 

Vast IP adres

Een vast IP-adres is van belang in het bedrijfsnetwerk. Het IP-adres veranderd niet, en hierdoor blijven apparaten altijd met elkaar verbonden. Hierdoor blijven deze ook goed werken. Het is zelfs essentieel bij het gebruik van beveiligingscamera’s, pinapparaten, alarmsystemen en netwerkprinters.

 

  • Een vast IP-adres is extra veilig. Per apparaat bepaal je de rechten en toegang.
  • Met een vast IP-adres heb je altijd toegang. Zelfs op afstand
  • Apparaten in de organisatie blijven verbonden. Zo krijg je een stabieler bedrijfsnetwerk.

zakelijk internet

Optimale bedrijfscontinuïteit

Voor de bedrijfscontinuïteit is een stabiele en goede internet verbinding voor de meeste ondernemers van belang. Dit komt doordat er veel bedrijfsapplicaties via het internet werken. Denk hierbij aan online werk omgevingen tot aan de Voice over IP telefonie. 

Wanneer het internet dan wegvalt, is het bedrijf afgesloten van de digitale communicatie tussen medewerkers maar ook klanten natuurlijk. Het gevolg hiervan is dat er veel omzet verloren kan gaan. Een probleem dat men graag wil voorkomen. Hiervoor bieden wij de oplossing.

Hosted telefonie

Samenwerking

Voor elk bedrijf is samenwerking belangrijk. De afgelopen jaren zijn online vergaderingen met de klant of medewerkers, bestanden delen, downloaden en uploaden en de online cloud steeds belangrijker geworden. Flexibel werken geeft meer mogelijkheden. Denk hierbij aan werplek oplossingen zoals Microsoft 365 en KPN ÉÉN MKB wordt het nog makkelijker. 

Samenwerking is belangrijk voor elk bedrijf. De afgelopen jaren zijn online vergaderingen en telefonische overleggen met klanten of collega’s enorm belangrijk geworden. Flexibiliteit geeft meer mogelijkheden, zowel in de snelheid als kostenbesparing. Met een oplossing van KPN ÉÉN MKB en Microsoft365 gaat dit nog makkelijker. Op elk apparaat geef je toegang tot bestanden en software. Overal waar je bent.

Wij leveren onze verbindingen altijd met een Service Level Agreement op maat. Daarnaast bieden we ook een Premium Service Level Agreement voor een nóg snellere oplos tijd. Voor welke keuze je ook gaat, wij blijven 24/7 bereikbaar voor support bij storingen.

Altijd online

Een goede back-up voor de internetverbinding is erg belangrijk. De keuze die hierin wordt gemaakt hangt ook af van vragen zoals: wat kost de niet-beschikbaarheid van het bedrijf? Hoeveel medewerkers kunnen het werk niet meer doen? Hoeveel loop ik mis als klanten niet kunnen pinnen? Etc. 

Een back-up plan is hiervoor vaak de voordeligste oplossing. Wij hebben verschillende back-up plannen en kijken graag met je mee wat het beste bij jou past. Plan nu een gratis adviesgesprek in!

4G back-up

Deze oplossing is een oplossing van KPN ÉÉN MKB internet. Bij een storing schakelt het internet automatisch over naar een mobiele 4G verbinding. Hierdoor voorkom je dat het bedrijf offline gaat. Het bedrijf blijft dus altijd bereikbaar. Wanneer alles verholpen is, schakelt het internet weer terug naar op de vaste verbinding. Deze oplossing kunnen wij installeren op alle internetlijnen van KPN.

Redundante verbinding

Deze verbinding schakelt het internetverkeer in geval van een storing door naar een tweede verbinding. Ook hierbij blijf je altijd bereikbaar en kan iedereen gewoon doorwerken. Zo is er niks aan de hand.

Wilt u meer weten over KPN één? Neem vrijblijvend contact op

Bel 085-7500505 of druk de knop hiernaast voor meer informatie over onze telecom diensten.