fbpx
Previous slide
Next slide
Handshake-Company-Connect

Company Connect: dé ICT-partner voor het MKB

Company Connect stelt het leveren van eerlijke automatisering centraal. Dit betekent voor u een ICT-omgeving die geheel op uw wensen en behoeften is ingericht en een aanpak waarbij klantvriendelijkheid ons uitgangspunt is. Uw bedrijf staat bij ons altijd in het middelpunt en wij zijn altijd dichtbij mocht u ons nodig hebben.

Sinds jaren helpt Company Connect het MKB met ICT-vraagstukken in alle soorten en maten en in samenspraak met onze klanten komen we altijd tot één of meerdere oplossingen. Wij begrijpen dat ICT u geen hoofdpijn moet bezorgen, maar gewoon moet werken zodat u zich bezig kunt houden met wat er écht toe doet: zaken doen. Company Connect haalt het beste uit elke MKB-onderneming en wij zijn altijd dichtbij. Onze specialisten hebben bewezen ervaring op het gebied van ontwerp, aanpassen, uitrollen en ondersteunen van ICT-oplossingen voor het MKB.

 

 

Oplossingen

KPN EEN: Dé zakelijke oplossing voor vast, mobiel en internet voor de zakelijke markt vanaf 2 werkplekken.

 

VoIPSpot: Een hoogwaardige oplossing om de kosten voor zakelijke telefonie in de hand te houden.

 

VaMo: Met de vast-mobiel oplossingen van Company Connect is uw bedrijf in staat om met mobiel naar vaste toestellen te bellen tegen de lage kosten van vaste telefonie. Bovendien kan uw bedrijf onderling gratis met elkaar bellen. Tot slot biedt Company Connect de mogelijkheid om de kosten voor telefoongesprekken tussen uw mobiele nummers en de vaste telefoons op de vestigingen af te kopen.

 

Cloud Connect: Met Cloud Connect maakt u clouddiensten een integraal onderdeel van uw eigen ICT-infrastructuur. Uw bedrijfsnetwerk wordt over een besloten netwerk verbonden met de diensten van de belangrijkste cloud serviceproviders zoals Microsoft Azure en Office365, SalesForce, Amazon Web Services en de private, public en hybrid clouds van KPN.

 

Office 365: Word, Excel, Outlook: alle vertrouwde programma’s met Office 365. Werk waar en wanneer u dat wilt, op laptop, tablet én mobiel.

 

ISDN Connect: Biedt u een volledig geschikte oplossing om uw bestaande telefooncentrale te koppelen aan het VOIP-netwerk. Hierdoor kunt u toch gebruik kunt maken van de voordelen van IP-telefonie zonder investeringen in nieuwe apparatuur.

Het lijkt mij leuk kennis met jullie te maken!

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via 085-7500505 of door op de knop hiernaast te drukken.