fbpx
Previous
Next

Zakelijke communicatie

Als ondernemer wilt u zich natuurlijk geen zorgen maken over uw zakelijke telecommunicatie. U wilt gewoon altijd bereikbaar zijn voor uw klanten en relaties. Geheel afgestemd op uw wensen, uw belvolume en de beschikbaarheid  van de infrastructuur in uw omgeving. Company Connect zorgt ervoor dat uw  bedrijf kan vertrouwen op uitstekend functionerende telefonie oplossingen. U  hoeft daarbij niet om te kijken naar onderliggende technologieën, protocollen of  verbindingen.

ICT

De IT-infrstructuur is het hart van uw kantoorautomatisering. Company Connect zorgt er voor dat uw medewerkers effectief en efficiënt hun werkzaamheden kunnen verrichten. Vanaf kantoor, thuis of bij de klant. Tegelijkertijd is IT niet uw core business en houdt u zich liever bezig met ondernemen.

Beveiliging

Vanzelfsprekend is de fysieke beveiliging van uw bedrijf en uw producten van het allergrootste belang. U wil op geen enkele manier het risico lopen dat u (hoge) kosten maakt als gevolg van diefstal of inbraak. Ook kunnen werknemers een gevoel van onveiligheid ervaren wanneer zich een incident heeft voorgedaan.

infrastructuur

Eén van de belangrijkste aspecten van een goede bedrijfsvoering is het netwerk. In sommige gevallen zijn huidige netwerken verouderd met als resultaat traag internet en een slechte verbindingen.

Is het tijd voor een goed en toekomstgericht netwerk voor op de zaak? Company Connect legt netwerken aan bij kleine en grote bedrijven.

OVERTUIGD?

Het lijkt ons leuk om kennis met je te maken! Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.