fbpx
Vorige slide
Volgende slide

Alle oplossingen voor jouw onderneming

Als ondernemer wil je je focussen op jouw onderneming en op je producten of dienst. Om die reden nemen wij graag alle werkzaamheden rondom de zakelijke communicatie, ICT, beveiliging & infrastructuur voor je uit handen. Één aanspreekpunt voor alles rondom deze zaken. Company Connect biedt de oplossing voor ondernemers.

Als ondernemer wilt u zich natuurlijk geen zorgen maken over uw zakelijke telecommunicatie. U wilt gewoon altijd bereikbaar zijn voor uw klanten en relaties. 

ICT

De ICT is het hart van uw kantoorautomatisering. Company Connect zorgt er voor dat uw medewerkers effectief en efficiënt hun werkzaamheden kunnen verrichten.

Eén van de belangrijkste aspecten van een goede bedrijfsvoering is het netwerk. In soms zijn huidige netwerken verouderd met als resultaat traag internet. 

Vanzelfsprekend is de fysieke beveiliging van uw bedrijf en uw producten van het allergrootste belang. U wil op geen enkele manier risico lopen.

Gratis adviesgesprek

Ondernemen gaat tegenwoordig niet meer zonder telefonie, veilig internet en beveiliging. Wij helpen je graag om de juiste oplossing aan te bieden. Wil je hier advies over? Vraag vrijblijvend een advies gesprek aan

Voordelen van Company connect

De Company Connect Groep is dé telecom- en IT-specialist van de zakelijke markt

Company Connect is aanbieder van ICT-diensten en werkt samen met vooraanstaande partners en opdrachtgevers. Wij hebben de ambitie om de behoeften in het MKB te identificeren en de juiste producten en diensten te selecteren voor onze klanten.

Company Connect onderscheidt zich door jarenlange technische ervaring binnen zijn vakgebied en aanhoudende investeringen in verdere specialisatie op diverse gebieden. Wij werken zowel nationaal als internationaal. Als echte telecom partner bieden wij de oplossing voor jou als ondernemer. Zowel B2B als B2C.