fbpx
Previous slide
Next slide
missie-visie-company-connect

missie

Company Connect wil klanten ondersteunen bij het selecteren van de beste IT-, telecom- en infradiensten zodat deze naadloos aansluiten bij de bedrijfsactiviteiten van de klant. Dit gebeurt door complexe informatie helder aan te bieden terwijl wordt gestreefd naar optimaal begrip van de business van de klant. Company Connect onderhandelt met zijn partners over de beste afstemming van hun portfolio op de wensen van de klant.

Company Connect wil u helpen bij het begrijpen van de mogelijkheden van digitale middelen. Deze materie wordt namelijk doorgaans als lastig bevonden. Zowel afnemers als leveranciers hebben de behoefte aan een instituut dat in staat is om behoeften te identificeren en de juiste producten en diensten te selecteren.

Product- en dienstenaanbieders zijn echter veelal niet georganiseerd om in samenwerkingsverbanden te acteren.  Company Connect wil fungeren als een single point of contact waarbij eenduidige SLA’s worden nagestreefd.

visie

Company Connect ziet dat er nog altijd onvoldoende kennis heerst over de gebruikersmogelijkheden van digitale technologieën. Dat zorgt er in praktijk vaak voor dat er een te grote kunstmatige afhankelijkheid bestaat van leveranciers van telecom- en infradiensten. Wij merken dat er een behoefte bestaat aan een partij die in staat is om specifieke behoeften voor het MKB te identificeren. Echter, nog te weinig aanbieders zijn in staat om binnen samenwerkingsverbanden te acteren. Dat heeft te maken met uitdagingen zoals de afstemming van technische en commerciële aspecten en een eenduidig Service Level Management en een ‘Single Point of Contact’.

Jarenlange ervaring én specialisatie

Ons team van verkopers beschikt over zeer ruime en jarenlange technische ervaring binnen ons vakgebied. Verder investeert Company Connect continue in verdere specialisatie op diverse gebieden zoals:

  • Online werken
  • Hosted telefonie
  • Mobiele telefonie
  • Sip Trunking
  • Infrastructuur
  • Managed Services
  • Retail Services
  • Security Services

De persoonlijke relatie met onze opdrachtgevers maakt onze werkwijze uniek. Direct contact, heldere afspraken en het waarmaken van de beloften. We zien het als een uitdaging om het verwachtingspatroon van onze klanten te analyseren en een juiste oplossing aan te dragen.

OVERTUIGD?

Het lijkt ons leuk om kennis met je te maken! Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.