fbpx
Vorige slide
Volgende slide
Shop-Levis-Company-Connect

Company Connect: uw specialist in retail

Een optimaal functionerende winkelomgeving leidt tot succesvolle retailers. In praktijk betekent dit een goed functionerend internet, systemen die in de lucht blijven en data die altijd toegankelijk is. Wanneer dit niet het geval is, kan dit leiden tot bijvoorbeeld klant- en omzetverlies of een onderbreking van uw bedrijfsactiviteiten. Company Connect biedt projectbegeleiding en advies aan organisaties die denken aan de verandering van hun ICT-omgeving. Dat kan in veel gevallen een ingrijpend proces zijn waarbij goede samenwerking, coördinatie en afstemming van het grootste belang zijn voor de continuïteit van de bedrijfsvoering. In dat geval kan Company Connect u werk uit handen nemen waardoor u meer tijd overhoudt voor de zaken die écht belangrijk zijn.

Goede coördinatie, de beste samenwerking

Indien er een moment komt dat de huidige netwerkomgeving tekortschiet qua productiviteit dan zal er gekozen moeten worden voor een nieuwe ICT (net)werkomgeving. Dit kan een flinke ingreep zijn binnen uw organisatie. Er zullen vele veranderingen binnen uw organisatie doorgevoerd moeten worden, zoals bijvoorbeeld de installatie van (nieuwe) software en hardware.

Vaak bent u als ondernemer  in dit soort trajecten afhankelijk van verschillende leveranciers. Goede coördinatie en afstemming van de samenwerking is dan een vereiste om het gewenste resultaat te verkrijgen in een zo’n kort mogelijk tijdsbestek. Company Connect heeft de juiste mensen binnen de organisatie die de verantwoordelijkheid voor het gehele traject op zich kunnen nemen en naast u zitten als ondernemer.  U heeft de zekerheid dat het gehele traject tot en met de oplevering door ons wordt verzorgd. Ook begeleiden wij de nazorg en blijft u het gehele traject op de hoogte van het proces.

WInkelcentrum-Company-Connect

Wij denken met u mee!

Bij Company Connect kennen we uw omgeving vanwege onze jarenlange ervaring met ICT-oplossingen voor de retailsector. Wij selecteren al onze producten en diensten op basis van de juiste prijs-kwaliteit verhouding en denken met u mee over de implementatie en beheer. Onze oplossingen:

 

  • Elektronische artikelbeveiliging
  • CCTV, gecertificeerd voor diverse merken waaronder Dahua en Axis.
  • Toegangscontrole
  • Klantentellers inclusief de mogelijkheid data te koppelen aan CRM-systemen
  • Installatiemogelijkheden voor bekabeling
  • Internet en (mobiele) telefonie

 

Company Connect is tevens KPN Excellence Partner. Deze titel is uitsluitend is voorbehouden aan volledig gecertificeerde business partners van KPN. Verder zijn we gespecialiseerd in de premium Cloud & IT-oplossingen van KPN Internedservices. Deze diensten hebben hun toegevoegde waarde in de retailsector reeds bewezen.

 

Onze klanten

Inmiddels kan Company Connect bogen op een groot aantal retailklanten die wij dankzij onze producten, diensten en service hebben kunnen ontzorgen. Wij lever(d)en onze oplossingen aan onder andere River Island, Hema en Levi’s.

Wilt u meer weten over onze retail producten en of diensten?

Bel 085-7500505 of druk op de knop hiernaast om contact met ons op te nemen.