fbpx
Previous slide
Next slide
ICT-Company-Connect

Uw netwerk en server(park) zijn de kern van uw organisatie: het is bepalend voor de productiviteit van uw medewerker(s), iedere dag weer. Daarom is het van het allergrootste belang dat uw netwerk en server(park) altijd op de juiste wijze worden gemonitord en onderhouden en dat indien er storingen zijn wij direct weten waar het probleem zich bevindt. Naast het op orde hebben van uw pc’s en servers is de infrastructuur net zo belangrijk, omdat deze de verbindingen tussen de pc’s, servers, printers en overige hardware vlekkeloos moeten laten verlopen

 

Wij behouden uw overzicht

Company Connect begeleidt het beheer van uw netwerk of server(park) en werkplekken op locatie maar ook indien gewenst 24/7 op afstand. Vroegtijdige signalering door pro-actief beheer zoals het periodiek doorvoeren van updates, het monitoren van de prestaties en het testen van beveiliging staan garant voor continuïteit en betrouwbaarheid.

 

Company Connect heeft ervaring met zowel traditionele als ook virtuele servers en koppelt de resultaten van het serverbeheer altijd terug, eventueel voorzien van noodzakelijke adviezen, zodat u altijd een goed overzicht behoudt over de status van uw servers en de beschikbaarheid van uw belangrijke bedrijfsinformatie.

Ik heb interesse in jullie ICT diensten

Bel ons via 085-7500505 of gebruik de knop hiernaast om contact met ons op te nemen.