Hoe kunnen we helpen?

Werking plugin

You are here:
< Back

VoIPSpot levert via een plugin de mogelijkheid om via de computer een telefoonnummer te kiezen op uw vaste toestel zonder dat u hiervoor het toestel zelf hoeft te bedienen.

Dit doen wij op een aantal verschillende manieren.

Chrome

Voor de Chrome browser bieden we een browser extensie in de Google Chrome store. Deze kunt u kosteloos installeren. Na installatie zullen alle herkende telefoonnummers binnen de browser een blauw icoontje krijgen en bij aanklikken direct gebeld worden vanaf uw toestel.

Edge/Firefox

Firefox en Edge werken via een losse applicatie die u kunt downloaden. Deze installeert u in Windows en luistert naar de commando’s die door de browsers hierheen gestuurd worden. Binnen de browsers worden dan alle herkende telefoonnummers voor u onderstreept.

Windows 10

De losse applicatie die binnen windows geïnstalleerd wordt is ook bruikbaar door CRM applicaties die gebruikmaken van de CallTo of Tel aanroep mogelijkheid. Hierdoor kunnen de meeste CRM applicaties hier gebruik van maken.

CRM

Veel CRM applicaties maken gebruik van een Webgebasseerde omgeving. Hiermee kunt u dus bij de desbetreffende browser de plugin activeren. CMR Applicaties die binnen de Windows omgeving gebruik maken van de CallTo of Tel optie kunnen hiervan gebruikmaken. Applicaties die nog gebruik maken van TAPI werken helaas niet, neem hiervoor contact op met uw CRM leverancier.

Een volledige integratie met uw CRM pakket is ook mogelijk (incl. klantkaarten etc.) neem hiervoor contact op met uw leverancier.