Hoe kunnen we helpen?

Chrome

You are here:
< Back

Om te kunnen bellen vanuit Chrome heeft u de Chrome extensie van VoIPSpot nodig. Deze download u vanuit de Chrome web store. U kunt deze vinden via onderstaande link.

[https://chrome.google.com/webstore]

Links boven bij zoeken zoekt u VoIPSpot. U zult nu de VoIPSpot App vinden en deze kunnen installeren binnen de browser.

Rechts boven in de browser zult u nu een nieuw blauw wolkje zien. Dit is de VoIPSpot extensie.

U dient zich nu alleen nog aan te melden met uw gegevens.

U krijgt van uw leverancier een:

• Server adres
  • Gebruikersnaam
  • Wachtwoord

Wanneer u op het blauwe wolkje klikt kunt u deze gegevens invullen.

De extensie is nu geactiveerd en klaar voor gebruik.

Wanneer u nu naar een website navigeert waar een telefoonnummer vermeld staat kunt u deze direct aanklikken om te bellen.