fbpx
Previous
Next

Wat is uw uitdaging?

Vertel het ons en wij gaan voor u aan de slag!

Company Connect beschikt over een uitgebreid portfolio aan telecom- en IT-diensten. Daarnaast leveren wij gespecialiseerde diensten voor diverse sectoren. 

oplossingen

Elke organisatie wil er vanuit kunnen gaan dat de dienstverlening van zijn leverancier optimaal is. Zonder optimale dienstverlening is er ook geen volledige ontzorging. Company Connect heeft optimale dienstverlening hoog in het vaandel staan en op dit gebied hebben wij een naam hoog te houden.

Company-Connect-Banner-Telecommunicatie-300x124

ICT

Company Connect werkt voor zijn dienstverlening samen met een beperkt aantal gerenommeerde partijen. Wij kiezen daarbij bewust voor bewezen oplossingen en toekomstvaste leveranciers. In samenwerking met deze partners zorgen wij voor een optimale kennisdeling en bieden wij onze klanten de beste diensten en services op het gehele IT-portfolio.

nec_sv8100-300x142

zakelijke communicatie

Als ondernemer wilt u zich natuurlijk geen zorgen maken over uw zakelijke telecommunicatie. U wilt gewoon altijd bereikbaar zijn voor uw klanten en relaties.
Geheel afgestemd op uw wensen, uw belvolume en de beschikbaarheid van de infrastructuur in uw omgeving.

VOIP Venlo

Indien u gebruik wilt gaan maken van VOIP bij uw bedrijf, dan is het goed om hier een specialist voor in te schakelen. Een bedrijf waar mensen werken die VOIP hebben zien ontstaan en die dan ook als geen ander weten wat er allemaal mogelijk is met VOIP. Als VOIP leverancier voor Venlo staan we klaar om een keer bij u langs te komen en alle mogelijkheden op het gebied van Voice Over IP met u door te nemen. Wij zijn de VOIP specialist voor Venlo en omstreken. We maken hierbij altijd gebruik van de best mogelijke producten, om u altijd een perfecte verbinding te kunnen bieden.

 

Aan de slag met VOIP in Venlo

 

Gebruik maken van VOIP is een perfect alternatief voor een standaard telefoonverbinding. U heeft namelijk een verbinding van dezelfde kwaliteit, maar dan tegen een fractie van de kosten. Let er daarbij goed op wat uw wensen zijn. Hoeveel mensen bij uw bedrijf willen er gebruik gaan maken van de verbinding? Het is altijd mogelijk om dit aantal snel aan te passen. De flexibiliteit van VOIP is een van de grote voordelen. Onze naam zegt het eigenlijk al, bij Company Connect willen we ervoor zorgen dat u altijd bereikbaar bent en dat u ook zonder problemen met anderen in contact kunt komen.

 

Meer weten over VOIP in Venlo?

 

Als VOIP leverancier voor Venlo hebben we veel ervaring met het aanleggen van netwerken waarmee probleemloos gebeld kan worden. Daarnaast bieden we ook nog een groot aantal andere diensten op het gebied van Internet en netwerken. Ook hier vertellen we u graag meer over. Neem dan ook gewoon even contact met ons op om met ons door te nemen wat wij allemaal voor u kunnen betekenen. Bij Company Connect staan we klaar om u de best mogelijke service en kwaliteit te kunnen bieden.

Wat is onze toegevoegde waarde voor uw organisatie?

Onze partners