fbpx
Previous
Next

Wat is uw uitdaging?

Vertel het ons en wij gaan voor u aan de slag!

Company Connect beschikt over een uitgebreid portfolio aan telecom- en IT-diensten. Daarnaast leveren wij gespecialiseerde diensten voor diverse sectoren. 

oplossingen

Elke organisatie wil er vanuit kunnen gaan dat de dienstverlening van zijn leverancier optimaal is. Zonder optimale dienstverlening is er ook geen volledige ontzorging. Company Connect heeft optimale dienstverlening hoog in het vaandel staan en op dit gebied hebben wij een naam hoog te houden.

Company-Connect-Banner-Telecommunicatie-300x124

ICT

Company Connect werkt voor zijn dienstverlening samen met een beperkt aantal gerenommeerde partijen. Wij kiezen daarbij bewust voor bewezen oplossingen en toekomstvaste leveranciers. In samenwerking met deze partners zorgen wij voor een optimale kennisdeling en bieden wij onze klanten de beste diensten en services op het gehele IT-portfolio.

nec_sv8100-300x142

zakelijke communicatie

Als ondernemer wilt u zich natuurlijk geen zorgen maken over uw zakelijke telecommunicatie. U wilt gewoon altijd bereikbaar zijn voor uw klanten en relaties.
Geheel afgestemd op uw wensen, uw belvolume en de beschikbaarheid van de infrastructuur in uw omgeving.

VOIP Tilburg

Staat u op het punt om de overstap te maken naar een VOIP netwerk binnen uw bedrijf? U kiest er dan voor om te gaan bellen tegen lagere tarieven, via een verbinding die heel flexibel in te stellen is. Neem eens contact met ons op als u vragen heeft op dit gebied. Bij Company Connect hebben we namelijk mensen in dienst die alles weten wat maar met VOIP te maken heeft. Het bellen via een VOIP verbinding brengt een groot aantal voordelen met zich mee. We lichten u deze graag eens allemaal toe in een persoonlijk gesprek.

 

Op zoek naar een VOIP leverancier in Tilburg?

 

Indien u op zoek bent naar een specialist op het gebied van VOIP in Tilburg, dan staan wij voor u klaar. We zijn weliswaar niet in stad gevestigd, maar bieden onze diensten en producten door heel Nederland aan. In een persoonlijk gesprek met u nemen we dan graag door hoe wij ervoor gaan zorgen dat uw medewerkers altijd zo effectief mogelijk hun werk kunnen doen. Dit kan op kantoor, maar ook thuis of bij een klant op kantoor. We hebben vele mogelijkheden te bieden op het gebied van IT, deze zetten we graag eens voor u op een rijtje.

 

Aan de slag met een VOIP specialist voor Tilburg

 

Als VOIP leverancier voor Tilburg hebben we veel ervaring met het aanleggen van VOIP netwerken. Dit komen we ook graag een keer bij uw bedrijf doen. We maken daar duidelijke afspraken bij, waar u ook altijd op kunt rekenen. We zorgen ervoor dat u helemaal wordt ontzorgd. Per slot van rekening is IT voor u slechts een middel, niet de kerntaak van uw bedrijf. Wij zorgen ervoor dat u uzelf hier ook helemaal geen zorgen om hoeft te maken. Meer weten? Neem dan gewoon even contact met ons op.

Wat is onze toegevoegde waarde voor uw organisatie?

Onze partners