fbpx
Previous
Next

Wat is uw uitdaging?

Vertel het ons en wij gaan voor u aan de slag!

Company Connect beschikt over een uitgebreid portfolio aan telecom- en IT-diensten. Daarnaast leveren wij gespecialiseerde diensten voor diverse sectoren. 

oplossingen

Elke organisatie wil er vanuit kunnen gaan dat de dienstverlening van zijn leverancier optimaal is. Zonder optimale dienstverlening is er ook geen volledige ontzorging. Company Connect heeft optimale dienstverlening hoog in het vaandel staan en op dit gebied hebben wij een naam hoog te houden.

Company-Connect-Banner-Telecommunicatie-300x124

ICT

Company Connect werkt voor zijn dienstverlening samen met een beperkt aantal gerenommeerde partijen. Wij kiezen daarbij bewust voor bewezen oplossingen en toekomstvaste leveranciers. In samenwerking met deze partners zorgen wij voor een optimale kennisdeling en bieden wij onze klanten de beste diensten en services op het gehele IT-portfolio.

nec_sv8100-300x142

zakelijke communicatie

Als ondernemer wilt u zich natuurlijk geen zorgen maken over uw zakelijke telecommunicatie. U wilt gewoon altijd bereikbaar zijn voor uw klanten en relaties.
Geheel afgestemd op uw wensen, uw belvolume en de beschikbaarheid van de infrastructuur in uw omgeving.

VOIP Roermond

Bij Company Connect bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar een VOIP specialist voor Roermond en omstreken. Ons bedrijf is door heel Nederland actief met het opzetten van VOIP netwerken en ICT omgevingen. We hebben veel ervaring met VOIP en wat dit precies inhoudt. We vinden het belangrijk om onze klanten zo goed mogelijk te helpen en daarbij al hun wensen op dit gebied uit te laten komen. We raden u dan ook van harte aan om eens contact met ons op te nemen als u met onze mensen om tafel wilt zitten om de mogelijkheden die u bij ons heeft met ons door te nemen.

 

Aan de slag met de VOIP specialist voor Roermond

 

We vinden het belangrijk om u de beste service te bieden die er te vinden is. Per slot van rekening wilt u toch dat u met uw bedrijf altijd bereikbaar bent voor vragen. Neem dan ook even contact met ons op om te bekijken wat er bij ons allemaal mogelijk is. VOIP is een vorm van telefonie die een aantal grote voordelen met zich meebrengt ten opzichte van de meer ouderwetse vorm van telefonie. Zo is deze vorm van telefonie zeer flexibel en makkelijk schaalbaar. Daarbij zijn de kosten van een VOIP verbinding lager dan wat u met een regulier telefoonabonnement betaalt.

 

Alles op het gebied van ICT en VOIP in Roermond

 

Als VOIP leverancier voor Roermond komen we graag een keer bij u langs. We vertellen u dan wat er allemaal mogelijk is, maar kunnen we ook voor zorgen dat u alles krijgt geleverd wat er bij een goed VOIP netwerk allemaal nodig is. Daarbij zorgen wij er als VOIP specialist in Roermond dan ook nog voor dat het hele netwerk wordt opgezet. Ook voor onderhoud hieraan zit u goed bij ons. Wij willen u op dit gebied geheel ontzorgen, zodat u uzelf helemaal kunt richten op de dingen waar het bij uw bedrijf om gaat.

Wat is onze toegevoegde waarde voor uw organisatie?

Onze partners