fbpx
Previous
Next

Wat is uw uitdaging?

Vertel het ons en wij gaan voor u aan de slag!

Company Connect beschikt over een uitgebreid portfolio aan telecom- en IT-diensten. Daarnaast leveren wij gespecialiseerde diensten voor diverse sectoren. 

oplossingen

Elke organisatie wil er vanuit kunnen gaan dat de dienstverlening van zijn leverancier optimaal is. Zonder optimale dienstverlening is er ook geen volledige ontzorging. Company Connect heeft optimale dienstverlening hoog in het vaandel staan en op dit gebied hebben wij een naam hoog te houden.

Company-Connect-Banner-Telecommunicatie-300x124

ICT

Company Connect werkt voor zijn dienstverlening samen met een beperkt aantal gerenommeerde partijen. Wij kiezen daarbij bewust voor bewezen oplossingen en toekomstvaste leveranciers. In samenwerking met deze partners zorgen wij voor een optimale kennisdeling en bieden wij onze klanten de beste diensten en services op het gehele IT-portfolio.

nec_sv8100-300x142

zakelijke communicatie

Als ondernemer wilt u zich natuurlijk geen zorgen maken over uw zakelijke telecommunicatie. U wilt gewoon altijd bereikbaar zijn voor uw klanten en relaties.
Geheel afgestemd op uw wensen, uw belvolume en de beschikbaarheid van de infrastructuur in uw omgeving.

VOIP Oss

Bent u op zoek naar een bedrijf dat een perfecte VOIP verbinding kan leveren? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen bij de mogelijkheden die we u bij Company Connect allemaal te bieden hebben. Bij ons bedrijf werken specialisten op het gebied van IT en VOIP, die graag voor u aan de slag gaan met het ontwikkelen van een solide architectuur. Een architectuur waarvan we ook zorgen dat deze bij uw bedrijf helemaal perfect wordt gerealiseerd. Zo kunt u er op rekenen dat u altijd bereikbaar bent en ook zelf contact kunt zoeken met de buitenwereld wanneer u dat maar wilt.

 

Aan de slag met de VOIP specialist voor Oss

 

We hebben bij Company Connect mensen in dienst die al jarenlang ervaring hebben met bellen via VOIP. Ze hebben gezien hoe deze dienst in de kinderschoenen stond, maar ook hoe deze door de jaren heen sterk gegroeid is en nu alweer wat jaren een waardige vervanger is voor bellen met een standaard vaste lijn. We kunnen u wel wat voordelen opnoemen van bellen via VOIP. Niet alleen is het zeer betrouwbaar, maar brengt ook nog eens lagere kosten met zich mee. Daar komt dan ook nog bij dat u met ons als VOIP specialist voor Oss een dienst in huis haalt die heel flexibel is. Nieuwe gebruikers worden bijvoorbeeld heel eenvoudig toegevoegd.

 

Meer weten over onze VOIP leverancier voor Oss?

 

U kunt altijd even contact met ons opnemen als u meer wilt weten over wat er bij ons allemaal mogelijk is. We staan klaar om de beste service te bieden die er te vinden is. Company Connect is een bedrijf dat klanten heeft door heel Nederland. We komen ook graag eens bij u langs in Oss om de Voip voor Oss met u door te nemen. Wat zijn precies uw wensen? Wilt u ook andere ICT diensten bij ons afnemen? We bespreken het graag met u.

Wat is onze toegevoegde waarde voor uw organisatie?

Onze partners