fbpx
Previous
Next

Wat is uw uitdaging?

Vertel het ons en wij gaan voor u aan de slag!

Company Connect beschikt over een uitgebreid portfolio aan telecom- en IT-diensten. Daarnaast leveren wij gespecialiseerde diensten voor diverse sectoren. 

oplossingen

Elke organisatie wil er vanuit kunnen gaan dat de dienstverlening van zijn leverancier optimaal is. Zonder optimale dienstverlening is er ook geen volledige ontzorging. Company Connect heeft optimale dienstverlening hoog in het vaandel staan en op dit gebied hebben wij een naam hoog te houden.

Company-Connect-Banner-Telecommunicatie-300x124

ICT

Company Connect werkt voor zijn dienstverlening samen met een beperkt aantal gerenommeerde partijen. Wij kiezen daarbij bewust voor bewezen oplossingen en toekomstvaste leveranciers. In samenwerking met deze partners zorgen wij voor een optimale kennisdeling en bieden wij onze klanten de beste diensten en services op het gehele IT-portfolio.

nec_sv8100-300x142

zakelijke communicatie

Als ondernemer wilt u zich natuurlijk geen zorgen maken over uw zakelijke telecommunicatie. U wilt gewoon altijd bereikbaar zijn voor uw klanten en relaties.
Geheel afgestemd op uw wensen, uw belvolume en de beschikbaarheid van de infrastructuur in uw omgeving.

VOIP Nijmegen

Bent u op zoek naar een VOIP leverancier in Nijmegen? We raden u dan aan om eens contact op te nemen met Company Connect. We zijn dan wel niet in Nijmegen gevestigd, maar we komen wel graag naar Nijmegen toe om daar een architectuur voor u op poten te zetten. Een VOIP omgeving die geheel betrouwbaar is en waar u altijd mee bereikbaar bent. Ons bedrijf werkt voor zakelijke klanten, zowel op het gebied van B2B als Retail. We maken graag een afspraak met u om samen te bekijken wat er allemaal mogelijk is op het gebied van VOIP bij uw bedrijf.

 

Aan de slag met een VOIP specialist in Nijmegen

 

We hebben bij Company Connect door de jaren heen heel wat bedrijven aan een goede VOIP verbinding geholpen. Deze klanten hebben gezien dat het mogelijk is om met VOIP betrouwbaar te bellen. Daar komt bij dat VOIP ook nog wel wat andere voordelen met zich meebrengt. De lage kosten is iets wat ons dan meteen te binnen schiet, maar ook de schaalbaarheid is een grote plus. Per slot van rekening is het mogelijk om met een VOIP verbinding eenvoudig extra gebruikers toe te voegen. We vertellen u hier graag alles over in een persoonlijk gesprek.

 

Meer weten over VOIP in Nijmegen?

 

Als u meer wilt weten over ons werk als VOIP leverancier in Nijmegen, dan kunt u hier altijd even contact over opnemen met ons. We vertellen u dan graag meer over de mogelijkheden die wij u op dit gebied te bieden hebben. We helpen u graag om de gemakken van het bellen via VOIP te leren kennen. We werken met partners die betrouwbare producten leveren, zodat wij u altijd de hoogste kwaliteit en beste service kunnen bieden. U vindt hier ook uitgebreide informatie over elders op onze website.

Wat is onze toegevoegde waarde voor uw organisatie?

Onze partners