fbpx
Previous slide
Next slide

Wat is uw uitdaging?

Vertel het ons en wij gaan voor u aan de slag!

Company Connect beschikt over een uitgebreid portfolio aan telecom- en IT-diensten. Daarnaast leveren wij gespecialiseerde diensten voor diverse sectoren. 

oplossingen

Elke organisatie wil er vanuit kunnen gaan dat de dienstverlening van zijn leverancier optimaal is. Zonder optimale dienstverlening is er ook geen volledige ontzorging. Company Connect heeft optimale dienstverlening hoog in het vaandel staan en op dit gebied hebben wij een naam hoog te houden.

Company-Connect-Banner-Telecommunicatie-300x124

ICT

Company Connect werkt voor zijn dienstverlening samen met een beperkt aantal gerenommeerde partijen. Wij kiezen daarbij bewust voor bewezen oplossingen en toekomstvaste leveranciers. In samenwerking met deze partners zorgen wij voor een optimale kennisdeling en bieden wij onze klanten de beste diensten en services op het gehele IT-portfolio.

nec_sv8100-300x142

zakelijke communicatie

Als ondernemer wilt u zich natuurlijk geen zorgen maken over uw zakelijke telecommunicatie. U wilt gewoon altijd bereikbaar zijn voor uw klanten en relaties.
Geheel afgestemd op uw wensen, uw belvolume en de beschikbaarheid van de infrastructuur in uw omgeving.

VOIP Huizen

Bent u op zoek naar een betrouwbare vorm van telefonie voor uw bedrijf? Dan raden wij u aan om eens contact op te nemen met Company Connect. Ons bedrijf is gespecialiseerd op het gebied van ICT en VOIP. We hebben de mensen in dienst die voor u een betrouwbare omgeving bouwen en die als geen ander weten wat daar allemaal bij komt kijken. We raden u dan ook aan om eens op onze website te komen kijken om hier te zien wat wij allemaal voor mogelijkheden te bieden hebben voor u. Wij bouwen voor u een betrouwbare VOIP verbinding waar u zonder problemen gebruik van kunt maken.

 

Aan de slag met de VOIP specialist voor Huizen

 

Bij Company Connect bent u aan het juiste adres als u een bedrijf zoekt met een grote kennis van alles wat met VOIP te maken heeft. We hebben mensen in dienst die als geen ander weten hoe ze een netwerk moeten bouwen waar uw VOIP verbinding een belangrijk onderdeel van uitmaakt. We realiseren ons hoe belangrijk het is voor een bedrijf om een Internet verbinding te hebben die altijd helemaal perfect werkt. Schroom dan ook niet om even een kijkje te komen nemen bij ons als u meer wilt weten over wat er bij Company Connect allemaal mogelijk is op het gebied van VOIP.

 

De voordelen van VOIP in Huizen

 

Als u met ons als VOIP leverancier in Huizen in zee gaat, dan levert u dit een aantal grote voordelen op. Zo kunt u er op rekenen dat u een betrouwbare verbinding krijgt die altijd werkt. Daarbij zijn de kosten lager dan met een standaard telefonieverbinding en haalt u ook een zeer flexibele methode in huis om te bellen. U kunt namelijk met ons als VOIP specialist voor Huizen heel eenvoudig nieuwe gebruikers aan uw telefonienetwerk toevoegen. We vertellen u hier graag meer over in een persoonlijk gesprek. Schroom dan ook niet om hier even contact over op te nemen met ons.

Wat is onze toegevoegde waarde voor uw organisatie?

Onze partners