fbpx
Previous
Next

Wat is uw uitdaging?

Vertel het ons en wij gaan voor u aan de slag!

Company Connect beschikt over een uitgebreid portfolio aan telecom- en IT-diensten. Daarnaast leveren wij gespecialiseerde diensten voor diverse sectoren. 

oplossingen

Elke organisatie wil er vanuit kunnen gaan dat de dienstverlening van zijn leverancier optimaal is. Zonder optimale dienstverlening is er ook geen volledige ontzorging. Company Connect heeft optimale dienstverlening hoog in het vaandel staan en op dit gebied hebben wij een naam hoog te houden.

Company-Connect-Banner-Telecommunicatie-300x124

ICT

Company Connect werkt voor zijn dienstverlening samen met een beperkt aantal gerenommeerde partijen. Wij kiezen daarbij bewust voor bewezen oplossingen en toekomstvaste leveranciers. In samenwerking met deze partners zorgen wij voor een optimale kennisdeling en bieden wij onze klanten de beste diensten en services op het gehele IT-portfolio.

nec_sv8100-300x142

zakelijke communicatie

Als ondernemer wilt u zich natuurlijk geen zorgen maken over uw zakelijke telecommunicatie. U wilt gewoon altijd bereikbaar zijn voor uw klanten en relaties.
Geheel afgestemd op uw wensen, uw belvolume en de beschikbaarheid van de infrastructuur in uw omgeving.

VOIP Hilversum

Bent u op zoek naar een aanbieder van VOIP in Hilversum, die voor u klaarstaat om een perfect werkende VOIP verbinding te realiseren? Dan bent u bij Company Connect aan het juiste adres. We hebben de mensen in dienst die als geen ander weten wat er allemaal bij komt kijken om een goede, betrouwbare verbinding neer te zetten. We gebruiken hiervoor de beste, meest betrouwbare materialen en staan ook klaar indien hier tzt onderhoud aan nodig is. Wilt u hier meer over weten? U kunt dan altijd even contact met ons opnemen om al uw vragen aan ons te stellen.

 

De VOIP leverancier voor Hilversum

 

Als VOIP specialist voor Hilversum hebben wij al heel wat verschillende bedrijven aan een perfect werkende VOIP verbinding geholpen. Dit is belangrijk, aangezien u er toch zeker van wilt zijn dat u met uw bedrijf altijd bereikbaar bent. Neem dan ook eens een kijkje op onze website om hier te zien wat u allemaal kunt verwachten bij Company Connect. We werken met betrouwbare partners die producten van de hoogste kwaliteit leveren. Naast VOIP bent u bij ons ook aan het juiste adres voor een breed scala aan andere Internet-diensten. Ook deze nemen we graag eens met u door.

 

Meer weten over de mogelijkheden van VOIP in Hilversum?

 

Als VOIP leverancier voor Hilversum komen we gewoon een keer bij u langs om samen met u te bekijken wat uw wensen zijn. We bouwen dan een architectuur voor u, die we dan ook zelf gaan uitvoeren. Zo kunnen wij u garanderen dat u de hoogst mogelijke kwaliteit in huis haalt. We geven u advies op maat, waarbij we natuurlijk uw specifieke mensen ook in het totaalplaatje meenemen. U vindt op onze website onze contactgegevens waarmee u ons kunt bereiken. Stel gewoon uw vragen of vraag ons om advies op maat.

Wat is onze toegevoegde waarde voor uw organisatie?

Onze partners