fbpx
Previous
Next

Wat is uw uitdaging?

Vertel het ons en wij gaan voor u aan de slag!

Company Connect beschikt over een uitgebreid portfolio aan telecom- en IT-diensten. Daarnaast leveren wij gespecialiseerde diensten voor diverse sectoren. 

oplossingen

Elke organisatie wil er vanuit kunnen gaan dat de dienstverlening van zijn leverancier optimaal is. Zonder optimale dienstverlening is er ook geen volledige ontzorging. Company Connect heeft optimale dienstverlening hoog in het vaandel staan en op dit gebied hebben wij een naam hoog te houden.

Company-Connect-Banner-Telecommunicatie-300x124

ICT

Company Connect werkt voor zijn dienstverlening samen met een beperkt aantal gerenommeerde partijen. Wij kiezen daarbij bewust voor bewezen oplossingen en toekomstvaste leveranciers. In samenwerking met deze partners zorgen wij voor een optimale kennisdeling en bieden wij onze klanten de beste diensten en services op het gehele IT-portfolio.

nec_sv8100-300x142

zakelijke communicatie

Als ondernemer wilt u zich natuurlijk geen zorgen maken over uw zakelijke telecommunicatie. U wilt gewoon altijd bereikbaar zijn voor uw klanten en relaties.
Geheel afgestemd op uw wensen, uw belvolume en de beschikbaarheid van de infrastructuur in uw omgeving.

VOIP Den Bosch

Als u bij uw bedrijf wilt gaan bellen via VOIP in Den Bosch, dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen bij de mogelijkheden die we u bij Company Connect allemaal te bieden hebben. Als VOIP leverancier voor Den Bosch en omstreken weten we precies wat er allemaal nodig is voor een perfecte aansluiting. Per slot van rekening zult u toch altijd willen kunnen bellen, zonder er bang voor hoeven te zijn dat uw verbinding op gegeven moment wegvalt. VOIP is een zeer betrouwbare manier van bellen, waarbij u er ook nog eens op kunt rekenen dat dit lagere kosten met zich meebrengt dan gewone telefonie.

 

De VOIP specialist voor Den Bosch

 

Company Connect is een bedrijf dat VOIP en ICT diensten aanbiedt aan zakelijke klanten. Als u gebruik wilt maken van bellen via VOIP, dan kunt u bij ons ook rekenen op de beste service en hoogste kwaliteit. Altijd bereikbaar zijn is voor een bedrijf heel belangrijk. U wilt dat u en uw mensen contact kunnen leggen met de buitenwereld, maar daarnaast is het ook heel belangrijk dat uw klanten en andere relaties u kunnen bellen. Een VOIP netwerk is dan een zeer betrouwbare keuze. Wij bekijken samen met u wat uw wensen zijn, hoe groot het aantal gebruikers is en hoe wij dit op gaan zetten voor u. Dit laatste voeren wij daarna voor u uit, zodat u er op kunt rekenen dat u met een betrouwbare VOIP service aan de slag kunt gaan.

 

Meer weten over VOIP in Den Bosch?

 

We hebben bij Company Connect mensen in dienst die al flink wat jaartjes ervaring hebben met VOIP. Ze hebben het zien opkomen in de beginfase, maar houden ook alle recente ontwikkelingen in de gaten. Op deze manier kunnen wij u altijd de best mogelijke service op dit gebied leveren. Wilt u hier meer over weten of de mogelijkheden eens met ons als VOIP leverancier voor Den Bosch doornemen? Dan staan we altijd klaar om u hierbij te helpen.

Wat is onze toegevoegde waarde voor uw organisatie?

Onze partners