fbpx
Previous
Next

Wat is uw uitdaging?

Vertel het ons en wij gaan voor u aan de slag!

Company Connect beschikt over een uitgebreid portfolio aan telecom- en IT-diensten. Daarnaast leveren wij gespecialiseerde diensten voor diverse sectoren. 

oplossingen

Elke organisatie wil er vanuit kunnen gaan dat de dienstverlening van zijn leverancier optimaal is. Zonder optimale dienstverlening is er ook geen volledige ontzorging. Company Connect heeft optimale dienstverlening hoog in het vaandel staan en op dit gebied hebben wij een naam hoog te houden.

Company-Connect-Banner-Telecommunicatie-300x124

ICT

Company Connect werkt voor zijn dienstverlening samen met een beperkt aantal gerenommeerde partijen. Wij kiezen daarbij bewust voor bewezen oplossingen en toekomstvaste leveranciers. In samenwerking met deze partners zorgen wij voor een optimale kennisdeling en bieden wij onze klanten de beste diensten en services op het gehele IT-portfolio.

nec_sv8100-300x142

zakelijke communicatie

Als ondernemer wilt u zich natuurlijk geen zorgen maken over uw zakelijke telecommunicatie. U wilt gewoon altijd bereikbaar zijn voor uw klanten en relaties.
Geheel afgestemd op uw wensen, uw belvolume en de beschikbaarheid van de infrastructuur in uw omgeving.

VOIP arnhem

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van VOIP in Arnhem en omstreken? Dan raden wij u aan om eens contact op te nemen met Company Connect. We hebben bij ons bedrijf veel ervaring op het gebied van alles wat met ICT en VOIP te maken heeft en staan klaar om ook voor u aan de slag te gaan. Als VOIP leverancier voor Arnhem hebben wij vele jaren ervaring. We weten precies wat er allemaal mogelijk is met VOIP en houden altijd de nieuwste ontwikkelingen goed in de gaten. Wilt u hier meer over weten? Dan kunt u hier natuurlijk altijd even contact over opnemen met onze specialisten.

 

De VOIP specialist voor Arnhem en omstreken

 

We vinden het belangrijk om onze klanten een zo goed mogelijke dienst te kunnen bieden. Per slot van rekening wilt u met uw bedrijf altijd bereikbaar zijn. Met een VOIP aansluiting van Company Connect kunt u er op rekenen dat u een perfect product in huis haalt. We leggen uw aansluiting voor u aan maar staan er ook klaar voor om deze zo goed mogelijk te onderhouden. Een van de grote voordelen van VOIP is namelijk dat het een telefoonservice is die heel betrouwbaar is. Dat is niet het enige voordeel van VOIP. U kunt namelijk ook rekenen op lagere kosten en een grote mate van flexibiliteit.

 

Meer weten over VOIP in Arnhem?

 

Indien u eens contact op wilt nemen met een VOIP leverancier voor Arnhem raden wij u aan om gewoon even te bellen of mailen met Company Connect. We hebben de specialisten klaarstaan die ervoor gaan zorgen dat u een perfecte VOIP verbinding in huis heeft. We zijn niet alleen actief als VOIP leverancier voor Arnhem. We kunnen namelijk uw gehele ICT omgeving voor u ontwerpen, bouwen en onderhouden. Ook hier vertellen wij u graag meer over in een persoonlijk gesprek.

Wat is onze toegevoegde waarde voor uw organisatie?

Onze partners