fbpx
Previous
Next

Wat is uw uitdaging?

Vertel het ons en wij gaan voor u aan de slag!

Company Connect beschikt over een uitgebreid portfolio aan telecom- en IT-diensten. Daarnaast leveren wij gespecialiseerde diensten voor diverse sectoren. 

oplossingen

Elke organisatie wil er vanuit kunnen gaan dat de dienstverlening van zijn leverancier optimaal is. Zonder optimale dienstverlening is er ook geen volledige ontzorging. Company Connect heeft optimale dienstverlening hoog in het vaandel staan en op dit gebied hebben wij een naam hoog te houden.

Company-Connect-Banner-Telecommunicatie-300x124

ICT

Company Connect werkt voor zijn dienstverlening samen met een beperkt aantal gerenommeerde partijen. Wij kiezen daarbij bewust voor bewezen oplossingen en toekomstvaste leveranciers. In samenwerking met deze partners zorgen wij voor een optimale kennisdeling en bieden wij onze klanten de beste diensten en services op het gehele IT-portfolio.

nec_sv8100-300x142

zakelijke communicatie

Als ondernemer wilt u zich natuurlijk geen zorgen maken over uw zakelijke telecommunicatie. U wilt gewoon altijd bereikbaar zijn voor uw klanten en relaties.
Geheel afgestemd op uw wensen, uw belvolume en de beschikbaarheid van de infrastructuur in uw omgeving.

VOIP Amersfoort

Bent u op zoek naar een VOIP leverancier in Amersfoort, waar u kunt rekenen op de hoogste kwaliteit en beste service? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen bij Company Connect. Ons bedrijf heeft mensen in dienst die alles weten van VOIP en die er voor gaan zorgen dat u met uw bedrijf altijd bereikbaar bent. We zijn als VOIP leverancier voor Amersfoort actief op de zakelijke markt. We hebben zowel B2B klanten als Retail klanten. Bedrijven die er op moeten kunnen rekenen dat ze altijd bereikbaar zijn en die weten dat ze op dat gebied kunnen vertrouwen op onze diensten.

 

U zoekt een VOIP specialist in Amersfoort?

 

Als u op zoek bent naar een specialist op het gebied van VOIP in Amersfoort, dan bent u bij Company Connect altijd aan het juiste adres. We hebben namelijk mensen in dienst die als geen ander weten wat er allemaal bij komt kijken om een betrouwbaar VOIP netwerk aan te kunnen bieden. Bellen via VOIP brengt een aantal grote voordelen met zich mee. Zo hoeft u hier minder voor te betalen, is het zeer flexibel, kunt u er op vertrouwen dat u altijd bereikbaar bent en is het makkelijk schaalbaar. Extra telefoonlijnen zijn eigenlijk in no-time toegevoegd.

 

Meer weten over VOIP in Amersfoort?

 

Als u meer wilt weten over wat VOIP precies inhoudt en hoe dit ook een uitkomst kan zijn voor uw bedrijf, dan raden wij u aan om gewoon even een kijkje te komen nemen bij Company Connect. We hebben mensen klaarstaan die graag eens samen met u bekijken wat uw wensen zijn op het gebied van VOIP. U kunt ons daarnaast ook inschakelen als u naast VOIP ook gebruik wilt maken van onze andere Internet diensten. We hebben jarenlange ervaring op beide gebieden en weten dan ook als geen ander hoe een betrouwbare dienst aangeboden kan worden.

Wat is onze toegevoegde waarde voor uw organisatie?

Onze partners