fbpx
Previous slide
Next slide

VAMO

VaMo staat voor Vast Mobiel integratie. Met de vast-mobiel oplossingen van Company Connect bent u in staat om via mobiel naar vaste toestellen te bellen tegen de lage kosten van vaste telefonie. Bovendien kunnen de werknemers van uw bedrijf onderling gratis met elkaar bellen. Tot slot bieden wij u de mogelijkheid om de kosten voor de telefoongesprekken tussen uw mobiele nummers en de vaste telefoons op de vestigingen af te kopen. Daarnaast belt u vanaf uw mobiel met uw vaste telefoonnummer. Zo is het nummer herkenbaar voor uw klanten en bent u ook bereikbaar met het vaste telefoonnummer. Maximaal bereikbaar zijn voor al uw klanten.

éÉn aanspreekpunt!

Voor onze vast-mobiele oplossing werkt Company Connect samen met de grote mobiele telecomproviders zoals KPN. Indien u bij Company Connect kiest voor deze oplossing verzorgen wij het gehele traject van inventarisatie tot oplevering alsook het beheer daarvan. Voor onze integrale vast-mobiel integratieoplossing heeft u dan voortaan nog maar één aanspreekpunt. 

Voordelen van Vamo

Bent u veel onderweg, of heeft u een groot bedrijventerrein? Vamo is geschikt voor elke ondernemer. Zo combineert u flexibiliteit met bereikbaarheid. Naast de maximale bereikbaarheid, heeft Vamo nog een aantal voordelen.

  • Met uw vaste nummer uitbellen via uw telefoon.
  • Uw vaste nummer laten binnenkomen op uw telefoon.
  • Buiten werktijden automatisch doorschakelen naar de voice-mail. 

Ik wil graag meer weten over VAMO

Wil je graag meer weten over hoe Vamo de oplossing in uw onderneming kan zijn? Vraag een vrijblijvend advies gesprek aan of bel 085-7500505 om contact met ons op te nemen.