fbpx
Vorige slide
Volgende slide

TELECOM CONNECT

Company Connect biedt onder eigen naam een telefonie oplossing: Telecom Connect.

Telecom Connect is een betrouwbaar en flexibel product. Hiermee is uw telefonie gegarandeerd en bovendien te allen tijde aanpasbaar aan uw situatie.


Telecom Connect:

drie aantrekkelijke abonnementen


Company Connect biedt in totaal drie pakketten om uw zakelijke telefonie wensen goed te laten aansluiten op de wensen van uw organisatie. 

company-connect-bellende-hand

Telecom Connect – Standaard

Dit basisabonnement voor zakelijke telefonie biedt standaard de mogelijkheid om uw telefonie-omgeving naadloos aan te passen aan uw organisatie.

Zo kunt u natuurlijk bellen en gebeld worden en eenvoudig aansluitingen toevoegen en opzeggen. U heeft toegang tot bijvoorbeeld een softphone en een applicatie voor virtuele meetings.

Tevens kunt u tegen een meerprijs uitbreiden met handige functies waaronder gespreksopname en onbeperkt bellen.

Company Connect biedt bij dit abonnement een passende SLA.

Telecom Connect – Plus

Dit zakelijke telefonie abonnement biedt nóg meer functies dan het basisabonnement.

Naast alle mogelijkheden die standaard in het TRI Standaard-abonnement zitten, is dit abonnement uitgebreid met de mogelijkheid voor twee wachtrijen, een keuzemenu en tot vijf belgroepen. Verder kunt u nog kiezen voor de opties onbeperkt bellen en een receptiemodule.

Ook hierin wordt een passende SLA aangeboden.

Telecom Connect – Premium

Dit zeer complete abonnement voor zakelijke telefonie is een must voor bedrijven die maximale garantie en flexibiliteit wensen. Met TRI Premium kunt u gebruik maken van onbeperkte mogelijkheden in keuzemenu’s, belgroepen, wachtrijen en het Qboard waarin alle wachtrijen inzichtelijk zijn. 

Vast-mobiel integratie is ook mogelijk, voor een zeer scherpe (meer)prijs. 

Met de Premium user ontzorgt Company Connect u volledig door de SLA (Service Level Agreement) “GOUD”. Zo monitoren en updaten wij uw centrale proactief, ondernemen wij direct actie in geval van eventuele calamiteiten en informeren en adviseren wij u op het juiste moment. 

Telecom Connect biedt een breed scala aan mogelijkheden en wij zetten deze graag voor u op een rij. U kunt op basis van de geboden opties snel en eenvoudig een keuze maken die aansluit bij de wensen en behoeften van uw organisatie. 

Telecom Connect Desktop biedt u volledige controle over uw vaste zakelijke telefonie op elk device. Via de geïntegreerde softphone kunt u bijvoorbeeld eenvoudig gesprekken opzetten en met één klik presence-informatie over uw collega’s inzien. Of schakel actieve gesprekken naadloos door naar een ander toestel.

Telecom Connect Switchboard is de ultieme uitbreiding op Telecom Connect Desktop, uw zakelijke vaste telefonie, voor het efficiënt en eenvoudig afhandelen van gesprekken binnen een veeleisende omgeving. Switchboard is bedoeld voor receptionisten, telefonisten en contact center teams die veel direct klantcontact hebben. Zo kunt u via Switchboard onder meer schakelen tussen meerdere gesprekken, in- en uitloggen op wachtrijen en gesprekken parkeren. 

Telecom Connect Qboard is ontwikkeld om u in één opslag de wachtrijen binnen uw
vaste zakelijke telefonie te laten zien op één of meerdere schermen. Deze oplossing
laat de statussen van de wachtrijen en de agents zien die zijn aangemeld per wachtrij
en tonen daarnaast het aantal wachtenden per wachtrij.

Meetings is een interessante oplossing voor online (video) vergaderingen. Met Meetings zet u eenvoudig en snel groepsgesprekken op binnen en buiten uw organisatie. Deze oplossing is webgebaseerd waardoor iedereen met een
internetverbinding kan deelnemen aan groepsgesprekken. Zet video- en
chatgesprekken op met collega’s en deel eenvoudig content.

Bij uw telefonie-abonnement sluit u altijd een SLA af. Dit biedt u de zekerheid van deskundige ondersteuning op ieder moment van de werkdag, onafhankelijk van hoe vaak u belt. Company Connect biedt twee soorten SLA’s: Standaard (bij de abonnementen Tri Standaard en Tri Plus) en GOUD (bij het abonnement Tri Premium). Informeer naar de mogelijkheden [link contactpagina]!

Vragen of zelf contact opnemen?

Wilt u graag nog meer weten over ons product Telecom Connect, heeft u specifieke vragen of komt u graag in contact?

Laat uw gegevens achter en wij komen zo snel mogelijk bij u terug.