fbpx

Service en beheer

Bent u op zoek naar tijdelijke capaciteit op het gebied van telecommunicatieservice en -beheer? Company Connect is u graag van dienst. Bij ons voeren kennis en ervaring de boventoon. Al onze professionals zijn gecertifieerd en beschikken over minimaal tien jaar relevante werkervaring.  Daarnaast bezitten zij over specifieke kennis en ervaring in uiteenlopende disciplines.

Wilt u als eigenaar van een eigen telefooncentrale blijven profiteren van  de veel lagere kosten? Kies er dan voor uw telefooncentrale in beheer te geven aan Company Connect of zelfs helemaal door ons te laten overnemen. Bijna alle typen telefooncentrales komen ervoor in aanmerking.

  • U bespaart op onderhoudskosten.  Ook naar het up-to-date houden van de telefooncentrale heeft u geen omkijken meer.
  • Uw maandelijkse vaste lasten gaan omlaag. Hetzelfde geldt voor uw gesprekskosten.
  • De overstap naar Company Connect is extra interessant als uw bedrijf meerdere vestigingen heeft. Wij integreren uw systemen gewoon allemaal met elkaar. Vanaf dat moment bellen uw medewerkers gratis met hun collega’s op andere locaties, zowel nationaal als internationaal.

 

AASTRA ALCATEL – LUCENT NORTEL ERICSSON
Opencom Vox Novo Office M11C Businessphone
Nexspan Omni PCX Office M51C Consono MD110
Vox 1110 Vox 4200 M61C Vox 5510
Vox 2100 Vox 2800 CS1000E  
Vox Allure Omni PCX Enterprise    
Vox 1100 Opentouch    
       
NEC PHILIPS SIEMENS AVAYA OVERIG
Vxo 5410 Hipath IP Office Vox 2300
Vox Sopho Hicom 150 UC Server Vox Alliance
Vox 5100     TR43
Vox 54xx     Vox Benjamin
Vox 6200     Vox 3100
      Vox Nuance
      Vox Davo
      Vox Advance

 

Aan u de keus!
Doen wij voortaan het beheer van uw huidige telefooncentrale(s) of kiest u voor complete overname door Company Connect? U gaat er financieel in ieder geval altijd op vooruit. We komen graag bij u langs om u meer in detail te informeren. Maak daarom vandaag nog een afspraak zodat besparing op uw telefoonkosten nog slechts een kwestie van tijd is.

Kennis & Kunde                           
Wij hebben de ervaren professionals voor u beschikbaar om iedere denkbare telecom-uitdaging waar te maken. Hoe complex of omvangrijk ook. Enthousiaste en servicegerichte medewerkers die graag voor u aan de slag gaan voor enkele weken of meerdere maanden, voor uigebreide projecten of periodiek telecommunicatiebeheer.  Uiteraard kunnen zij als back-up gebruik maken van onze eigen organisatie en die van onze partners . Daarmee krijgt u ook toegang tot een enorme kennisdatabase als belangrijke toegevoegde waarde van onze dienstverlening!

Bent u geïnteresseerd hoe wij u kunnen helpen?  Wij zijn altijd dichtbij.  Ook bij u.  Neem vrijblijvend contact met ons op voor het maken van een kennismakingsafspraak. We komen graag bij u langs.