ODIDO Zakelijk mobiel bellen

Als zakelijke gebruiker ben je bij ons altijd en overal verbonden, zowel in Nederland als in de EU. En
als je buiten je bundel gaat, blijf je gewoon online, maar dan minder snel!

Ontdek jouw ideale zakelijke Sim Only abonnement

Niet elke zakelijke gebruiker is hetzelfde. Daarom hebben wij zakelijke Sim Only abonnementen in alle soorten en maten, van 2Gb tot Unlimited data. En met de Odido Sim Only Unlimited abonnementen gebruik je tot wel 50Gb in de EU.

Sim Only met je eigen vertrouwde nummer? Geregeld!

Natuurlijk kun je je eigen nummer behouden, dit nummer neem je gewoon mee naar je nieuwe abonnement. Het overstappen is naadloos en zonder gedoe.

Kies voor een eSIM

Ontdek het gemak en de voordelen van onze eSIM. Een eSIM is een digitale simkaart ingebouwd in je telefoon. Geen gedoe met kleine kaartjes, maar simpelweg een QR-code scannen en je bent verbonden. Ideaal voor wie een tweede nummer nodig heeft, of snel wil schakelen tussen zakelijk en privé.

Company Connect: Overstappen? Dat regelen wij! 

Overstappen voelt soms wat eng. Maar bij ons is dat een fluitje van een cent.

Maand-, 1-jarige en 2-jarige Sim Only-abonnementen

Ons zakelijk Sim Only abonnement komt in verschillende vormen. Zo is het mogelijk om een maandabonnement af te sluiten. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn als je op een tijdelijk nummer bereikbaar wilt zijn. Ons Sim Only abonnement kun je ook zakelijk bestellen in de vorm van een 1-jarig of 2- jarig Sim Only abonnement.

Onbeperkt bellen binnen de EU

Met ons zakelijk Sim Only abonnement bel je overal in Nederland onbeperkt. Maar ook van en naar alle landen in de EU en in de VS. In sommige gevallen worden er  extra kosten in rekening gebracht als je met je zakelijk Sim Only abonnement in een niet-EU land belt. In de EU kun je bovendien tot 35 GB data gebruiken, zodat je ook op reis gewoon online bent.