fbpx
Previous slide
Next slide

Consultancy en Advies Telecom

Company Connect biedt projectbegeleiding en advies aan organisaties die denken aan de verandering van hun ICT-omgeving. Dat kan in veel gevallen een ingrijpend proces zijn waarbij goede samenwerking, coördinatie en afstemming van het grootste belang zijn voor de continuïteit van de bedrijfsvoering. In dat geval kan Company Connect u werk uit handen nemen waardoor u meer tijd overhoudt voor de zaken die écht belangrijk zijn. 

Indien er een moment komt dat de huidige netwerkomgeving tekort schiet qua productiviteit dan zal er gekozen moeten worden voor een nieuwe ICT (net)werkomgeving. Dit kan een flinke ingreep zijn binnen uw organisatie. Er zullen vele veranderingen binnen uw organisatie moeten worden doorgevoerd zoals bijvoorbeeld installatie van nieuwe software en hardware.

De juiste mensen voor úw organisatie

Vaak bent u als ondernemer in dit soort trajecten afhankelijk van verschillende leveranciers. Goede coördinatie en afstemming van de samenwerking is dan een vereiste om het gewenste resultaat te verkrijgen in een zo’n kort mogelijk tijdsbestek. Company Connect heeft de juiste mensen binnen de organisatie die de verantwoordelijkheid voor het gehele traject op zich kunnen nemen en naast u zitten als ondernemer.  

 

U heeft de zekerheid dat het gehele traject tot en met de oplevering door ons wordt verzorgd. Ook begeleiden wij de nazorg en blijft u het gehele traject op de hoogte van het proces

Ik wil graag een advies of een gesprek van een consultant

Neem contact met ons op via 085-7500505 of door op de knop hiernaast te drukken.