fbpx
Previous
Next

Wat is uw uitdaging?

Vertel het ons en wij gaan voor u aan de slag!

Company Connect beschikt over een uitgebreid portfolio aan telecom- en IT-diensten. Daarnaast leveren wij gespecialiseerde diensten voor diverse sectoren. 

oplossingen

Elke organisatie wil er vanuit kunnen gaan dat de dienstverlening van zijn leverancier optimaal is. Zonder optimale dienstverlening is er ook geen volledige ontzorging. Company Connect heeft optimale dienstverlening hoog in het vaandel staan en op dit gebied hebben wij een naam hoog te houden.

Company-Connect-Banner-Telecommunicatie-300x124

ICT

Company Connect werkt voor zijn dienstverlening samen met een beperkt aantal gerenommeerde partijen. Wij kiezen daarbij bewust voor bewezen oplossingen en toekomstvaste leveranciers. In samenwerking met deze partners zorgen wij voor een optimale kennisdeling en bieden wij onze klanten de beste diensten en services op het gehele IT-portfolio.

nec_sv8100-300x142

zakelijke communicatie

Als ondernemer wilt u zich natuurlijk geen zorgen maken over uw zakelijke telecommunicatie. U wilt gewoon altijd bereikbaar zijn voor uw klanten en relaties.
Geheel afgestemd op uw wensen, uw belvolume en de beschikbaarheid van de infrastructuur in uw omgeving.

ICt bedrijf Venlo

Bij Company Connect bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar een zakelijke partner voor het aanleggen en onderhouden van uw ICT omgeving. We hebben hier veel ervaring mee en gaan ook graag aan de slag om u te helpen bij het stressvrij gebruiken van al uw ICT diensten. Als ICT bedrijf voor Venlo en omstreken hebben wij mensen in dienst die als geen ander weten waar op gelet moet worden bij het installeren van IT diensten. Het is belangrijk om een goede IT omgeving te hebben, aangezien dit toch het hart van uw bedrijf is. Werken uw IT diensten niet goed, dan kan uw hele bedrijf stil komen te liggen.

 

ICT voor Venlo

 

Als IT bedrijf voor Venlo staan we klaar om ervoor te zorgen dat uw bedrijf zonder problemen gebruik kan gaan maken van zaken als Internet en VOIP. We wijzen u graag op de vele gebruikersmogelijkheden die hierbij beschikbaar zijn. We hebben kennis en expertise in huis, waarbij we ook nog eens geheel onafhankelijk zijn. We hebben uw belangen altijd voorop staan, zodat u er zeker van kunt zijn dat u probleemloos gebruik gaat maken van alles op het gebied van IT bij uw bedrijf.

 

Meer weten over ons IT bedrijf voor Venlo

 

We komen met ons IT bedrijf voor Venlo graag een keer bij u langs om de mogelijkheden die wij te bieden hebben met u door te nemen. We hebben mensen in dienst die veel ervaring hebben op het gebied van ontwerpen en aanleggen van een goede architectuur. Deze mensen nemen graag met u al uw wensen door op dit gebied. Zo heeft u straks een ICT in Venlo draaien die het als een zonnetje doet. U zult er geen omkijken naar hebben, wij zorgen ervoor dat het onderhoud voor u geregeld wordt.

Wat is onze toegevoegde waarde voor uw organisatie?

Onze partners