fbpx
Vorige slide
Volgende slide

Wat is uw uitdaging?

Vertel het ons en wij gaan voor u aan de slag!

Company Connect beschikt over een uitgebreid portfolio aan telecom- en IT-diensten. Daarnaast leveren wij gespecialiseerde diensten voor diverse sectoren. 

oplossingen

Elke organisatie wil er vanuit kunnen gaan dat de dienstverlening van zijn leverancier optimaal is. Zonder optimale dienstverlening is er ook geen volledige ontzorging. Company Connect heeft optimale dienstverlening hoog in het vaandel staan en op dit gebied hebben wij een naam hoog te houden.

Company-Connect-Banner-Telecommunicatie-300x124

ICT

Company Connect werkt voor zijn dienstverlening samen met een beperkt aantal gerenommeerde partijen. Wij kiezen daarbij bewust voor bewezen oplossingen en toekomstvaste leveranciers. In samenwerking met deze partners zorgen wij voor een optimale kennisdeling en bieden wij onze klanten de beste diensten en services op het gehele IT-portfolio.

nec_sv8100-300x142

zakelijke communicatie

Als ondernemer wilt u zich natuurlijk geen zorgen maken over uw zakelijke telecommunicatie. U wilt gewoon altijd bereikbaar zijn voor uw klanten en relaties.
Geheel afgestemd op uw wensen, uw belvolume en de beschikbaarheid van de infrastructuur in uw omgeving.

ICt bedrijf Nijmegen

Bent u op zoek naar een ICT bedrijf voor Nijmegen en omstreken? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen bij de mogelijkheden die we u bij Company Connect allemaal te bieden hebben. Onze mensen weten als geen ander wat er allemaal bij komt kijken om een goed ICT netwerk op te zetten. We raden u dan ook aan om hiervoor gewoon even contact met ons op te nemen, zodat wij met u al onze mogelijkheden als IT bedrijf voor Nijmegen door kunnen nemen. U kunt hiervoor natuurlijk ook altijd even een kijkje nemen op onze website, waar we uitgebreide informatie voor u klaar hebben staan.

 

Aan de slag met een IT bedrijf voor Nijmegen

 

Company Connect is een bedrijf waar specialisten op het gebied van ICT werken. Samen met u gaan we bekijken wat uw specifieke wensen zijn op het gebied van ICT en hoe wij deze kunnen vervullen. Het is voor een bedrijf belangrijk om een goed werkend ICT in Nijmegen te hebben, aangezien de ICT architectuur toch een beetje het hart van het bedrijf is. Werkt er namelijk iets niet aan uw ICT organisatie, dan heeft dit grote nadelige effecten voor het hele bedrijf. Wij zorgen er met een betrouwbaar intern netwerk voor dat u uzelf hier geen zorgen over hoeft te maken.

 

Meer weten over ons IT bedrijf voor Nijmegen

 

Op het gebied van ICT in Nijmegen zit u goed bij Company Connect. Wij zijn de zakelijke partner die ervoor zorgt dat MKB bedrijven een goed werkende ICT omgeving hebben. We wijzen u graag op alle mogelijkheden die u heeft als het op ICT aankomt. We hebben de kennis in huis om een omgeving voor u te bouwen die zo perfect mogelijk functioneert. We zijn een bedrijf dat geheel onafhankelijk is. Onze loyaliteit ligt dan ook geheel bij onze klanten. Meer weten? Neem gewoon even contact met ons op om een afspraak met ons te maken.

Wat is onze toegevoegde waarde voor uw organisatie?

Onze partners