fbpx
Previous
Next

Wat is uw uitdaging?

Vertel het ons en wij gaan voor u aan de slag!

Company Connect beschikt over een uitgebreid portfolio aan telecom- en IT-diensten. Daarnaast leveren wij gespecialiseerde diensten voor diverse sectoren. 

oplossingen

Elke organisatie wil er vanuit kunnen gaan dat de dienstverlening van zijn leverancier optimaal is. Zonder optimale dienstverlening is er ook geen volledige ontzorging. Company Connect heeft optimale dienstverlening hoog in het vaandel staan en op dit gebied hebben wij een naam hoog te houden.

Company-Connect-Banner-Telecommunicatie-300x124

ICT

Company Connect werkt voor zijn dienstverlening samen met een beperkt aantal gerenommeerde partijen. Wij kiezen daarbij bewust voor bewezen oplossingen en toekomstvaste leveranciers. In samenwerking met deze partners zorgen wij voor een optimale kennisdeling en bieden wij onze klanten de beste diensten en services op het gehele IT-portfolio.

nec_sv8100-300x142

zakelijke communicatie

Als ondernemer wilt u zich natuurlijk geen zorgen maken over uw zakelijke telecommunicatie. U wilt gewoon altijd bereikbaar zijn voor uw klanten en relaties.
Geheel afgestemd op uw wensen, uw belvolume en de beschikbaarheid van de infrastructuur in uw omgeving.

ICT bedrijf Amersfoort

U bent op zoek naar een ICT-bedrijf in Amersfoort of een van de omliggende plaatsen, waar u er op kunt rekenen dat u een professionele service krijgt? De Company Connect Group is een IT-specialist die klaarstaat om u een perfecte dienst te leveren. Wij zijn de specialisten op het gebied van IT en VOIP en gaan er graag mee aan de slag om ook uw ICT-structuur een flinke makeover te geven. Wij bieden u een uitgebreid aanbod aan verschillende diensten op het gebied van ICT. We kunnen u dit bieden doordat wij een diepe kennis hebben van alles wat met ICT te maken heeft.   

 

Aan de slag met ICT in Amersfoort 

 

Als IT bedrijf voor Amersfoort en omstreken gaan we graag eens samen met u bekijken hoe wij u van dienst kunnen zijn. We hebben een jarenlange technische ervaring op ons vakgebied en zetten deze in voor al onze klanten. We horen graag van u wat uw uitdaging is, zodat wij hiermee aan de slag kunnen gaan. U vindt bij ons lagere kosten, eenvoudig beheer en een ICT service die helemaal op maat voor u wordt aangeleverd. Met andere woorden, u kunt er bij ons altijd op rekenen dat u het beste geleverd krijgt wat er op het gebied van ICT te vinden is.

 

Meer weten over ons IT bedrijf in Amersfoort?

 

We willen u altijd een optimale dienstverlening kunnen bieden. Hiervoor werken wij samen met een selecte groep bedrijven, om zo te zorgen voor een volledige ontzorging. De leveranciers waar wij mee samenwerken zijn betrouwbare bedrijven die ook nog eens toekomstvast zijn. Zo kunt u er op rekenen dat uw dienst niet opeens wordt onderbroken. Wilt u meer weten over wat wij als ICT bedrijf in Amersfoort allemaal voor u kunnen betekenen? Dan raden wij u aan om hiervoor gewoon een keer contact met ons op te nemen en uw vragen aan ons te stellen.

Wat is onze toegevoegde waarde voor uw organisatie?

Onze partners