Company Connect biedt sinds kort de vernieuwde KPN ÉÉN MKB internetpropositie voor ondernemers in het midden- en kleinbedrijf. Ondernemers werken steeds meer online en het aantal virussen en malware neemt verder toe. Met deze nieuwe propositie kunnen zij nog veiliger ondernemen.

Met de nieuwe dienst Extra Veilig Internet zijn ondernemers vanuit het KPN-netwerk beschermd tegen onveilige websites waarop virussen, malware en ransomware staan. KPN blokkeert deze websites op basis van een DNS- en webfilter in het netwerk. Hiermee zorgt KPN ervoor dat ondernemers veiliger kunnen internetten.

Wat zijn de nieuwe features van KPN ÉÉN MKB zakelijk internet?

  • Extra Veilig Internet
  • 8 kantooruren oplostijd
  • Nieuwe technieken, vaak sneller internet binnen zelfde pakket
  • Nieuwste modem

Wij adviseren om deze dienst altijd aan te vullen met antivirussoftware van bijvoorbeeld F-Secure. Dit omdat er naast onveilige websites nog andere manieren zijn waarop cybercriminelen kunnen toeslaan, zoals via een USB-stick of als de klant met een ander netwerk verbonden is. Extra Veilig Internet werkt voor alle apparaten van klanten, hun medewerkers en gasten die verbonden zijn met het vaste netwerk (ook via wifi), zoals laptops, smartphones, netwerkapparatuur (zoals printers) en ook slimme apparaten (zoals thermostaten en smart speakers).

Kijk voor meer informatie op: https://companyconnect.nl/oplossingen/infrastructuur/kpn-mkb-internet/