Internationaal ICT-dienstverlener Company Connect, gevestigd in Huizen, heeft binnen het partnerprogramma van KPN de KPN ÉÉN Excellence-status bereikt. Dit betekent dat klanten hiermee niet langer hoeven te schakelen tussen KPN en de leveranciers voor telecom en ICT, maar terecht kunnen bij één Excellence gecertificeerde KPN Business Partner in de regio.

Company Connect biedt vanaf nu als officieel KPN ÉÉN Excellence partner advies, aankoop, levering, installatie én service van het KPN-dienstenportfolio. Hiermee kan Company Connect direct inspelen op de veranderende klantvraag waarbij integratie van spraak en data, werken in de cloud en security steeds belangrijker worden. Company Connect onderscheidt zich door specialisatie op diverse gebieden. Zo levert het bedrijf gespecialiseerde oplossingen voor het mkb en de retailsector.

Angelino Siahaija, Sales Director Company Connect: “Met het behalen van de Excellence-status bewijst Company Connect dat we altijd voorop lopen met onze dienstverlening. Deze erkenning is voor ons daarom erg belangrijk. We kijken er naar uit om onze klanten te ondersteunen met de nieuwe mogelijkheden die nu beschikbaar komen zoals cloud en security.”

Camiel Janssen, directeur KPN Partner Network: “Business partners zijn van groot belang in de bediening van klanten in het mkb. Zij kennen de klant als geen ander. Company Connect is een zeer gewaardeerde business partner die in staat is om ondernemend Nederland vooruit te helpen. De welverdiende Excellence certificering onderstreept de expertise en competenties die Company Connect heeft om ondernemers van de beste geïntegreerde telecom, ict en securitydiensten te voorzien.