fbpx
Previous
Next

 

ZAKELIJK GLASVEZEL OP UW BEDRIJVENTERREIN!

 

Waarom zakelijk glasvezel?

Zakelijk glasvezel is betrouwbaar, snel en u bent klaar voor de toekomst. De verbinding is tot vele malen sneller dan verbindingen over koper.

Naast de zakelijke glasvezelverbinding zorgen wij voor een zorgeloze installatie. Wij zorgen dat de glasvezel bij u in het gebouw wordt geïnstalleerd, inclusief de levering van de router*. We kunnen dit in overleg doen met uw IT-afdeling.

 

Waarom nu?

We hebben van enkele ondernemers op bedrijventerrein “Schipsloot” de vraag gekregen of we jullie bedrijventerrein kunnen voorzien van zakelijk glasvezel. Ook door de gemeente Weststellingwerf is de wens uitgesproken om alle bedrijven deze mogelijkheid te geven. Qua infrastructuur moet dit opgepakt worden en wij zullen dit graag in samenspraak met de gemeente Weststellingwerf doen.

Als meerdere bedrijven op uw bedrijventerrein zich aanmelden kunnen wij u deze

snelheden gecombineerd met deze actieprijzen aanbieden! Om dit extra interessant te maken voor u hebben wij zelfs een eenmalige speciale actie:


Tot 31 december 2021 geven wij 100% korting op de setup-kosten*
Een besparing van 599,- Euro!

 

Wat hebben wij hiervoor nodig: een intentieverklaring waarmee u te kennen geeft een glasvezel internetabonnement bij ons af te sluiten. 

Zodra wij 30 aanmeldingen ontvangen, kunnen wij van start gaan! Doorlooptijd vanaf voldoende aanmeldingen zal tussen de 9 en 12 maanden zijn.

 

Glasvezel: een betrouwbare en snelle verbinding 

üEen gegarandeerde 1 op 1 verbinding
üZakelijk service level agreement
üGoede prijs- kwaliteitverhouding

 

Klik Hier om de intentieverklaring in te vullen
Klik Hier om het informatieformulier in te vullen zodat we contact met u kunnen opnemen
of bel 085-7500505

*De setup-kosten zijn de kosten om de aanleg bij u naar het ISRA-punt te
realiseren, vanaf het huidige punt waar de glasvezel ligt.
(o.a. graafwerkzaamheden)