fbpx
Previous slide
Next slide

Wat is uw uitdaging?

Vertel het ons en wij gaan voor u aan de slag!

Company Connect beschikt over een uitgebreid portfolio aan telecom- en IT-diensten. Daarnaast leveren wij gespecialiseerde diensten voor diverse sectoren. 

oplossingen

Elke organisatie wil er vanuit kunnen gaan dat de dienstverlening van zijn leverancier optimaal is. Zonder optimale dienstverlening is er ook geen volledige ontzorging. Company Connect heeft optimale dienstverlening hoog in het vaandel staan en op dit gebied hebben wij een naam hoog te houden.

Company-Connect-Banner-Telecommunicatie-300x124

ICT

Company Connect werkt voor zijn dienstverlening samen met een beperkt aantal gerenommeerde partijen. Wij kiezen daarbij bewust voor bewezen oplossingen en toekomstvaste leveranciers. In samenwerking met deze partners zorgen wij voor een optimale kennisdeling en bieden wij onze klanten de beste diensten en services op het gehele IT-portfolio.

nec_sv8100-300x142

zakelijke communicatie

Als ondernemer wilt u zich natuurlijk geen zorgen maken over uw zakelijke telecommunicatie. U wilt gewoon altijd bereikbaar zijn voor uw klanten en relaties.
Geheel afgestemd op uw wensen, uw belvolume en de beschikbaarheid van de infrastructuur in uw omgeving.

ICT bedrijf Roermond

U heeft een bedrijf in Roermond en bent nu op zoek naar iemand die de ICT omgeving bij uw bedrijf op kan zetten? Het zelf instellen van een dergelijke omgeving is niet eenvoudig. Er is een hoop kennis nodig, waarbij alles ook nog eens veel werk kost. Het onderhoud van een dergelijk netwerk is iets waar u hard aan zult moeten werken. Het is dan beter voor een bedrijf als het uwe om er voor te kiezen om dit allemaal uit handen te geven. Bij Company Connect komen we graag eens bij u langs om te bekijken wat voor mogelijkheden wij u allemaal te bieden hebben.

 

Het IT bedrijf voor Roermond

 

Als ICT bedrijf voor Roermond bekijken we samen met u de belangrijke zaken binnen uw bedrijf. Welke diensten wilt u van ons afnemen? Voor hoeveel mensen? Wilt u hier ook VOIP bij gebruiken? We bekijken dan wat er allemaal mogelijk is en gaan aan de slag. We ontwerpen een goede architectuur voor uw bedrijf en zorgen er voor dat deze ook opgebouwd wordt. We werken hierbij samen met betrouwbare partners, aangezien we er altijd zeker van willen zijn dat we u de best mogelijke service kunnen bieden die er te vinden is.

 

Meer weten over ons ICT bedrijf voor Roermond?

 

Als u eens met ons IT bedrijf voor Roermond om tafel wil zitten, dan is dat altijd mogelijk. We zijn niet gevestigd in Roermond, maar hebben klanten door heel Nederland en voegen uw bedrijf graag aan ons bestand toe. Bij Company Connect hebben we veel ervaring met het opzetten van een bedrijfsnetwerk, deze kennis zetten we graag ook in voor uw bedrijf. Wilt u hier meer over weten? Neem gewoon even contact met ons op om een afspraak met ons te maken.

Wat is onze toegevoegde waarde voor uw organisatie?

Onze partners