WIJ ZIJN ALTIJD DICHTBIJ


Support

Support: Teamviewer
Company Connect levert remote support via TeamViewer.

Wat is TeamViewer?
Teamviewer is een tool om veilig en voor u betrouwbaar op afstand uw computer over te nemen. Company Connect kan inloggen op uw pc en zo ondersteuning bieden en eventuele storingen en/of problemen verhelpen, zonder dat er iemand bij u langs hoeft te komen. Door op het support logo onderaan de pagina te klikken begint u met het downloaden van Teamviewer en kunt u een medewerker van Company Connect toestemming geven om tijdelijk mee te kijken op uw scherm.

Veiligheid
Als u op enig moment de remote support sessie, om welke reden dan ook, wilt afbreken kunt u op de cancel knop drukken in het connectie scherm. De remote support sessie zal dan direct beëindigd zijn en u heeft dan gelijk weer de volledige controle over uw pc.

Het is veilig en het werkt zeer goed!

Algemene Voorwaarden
De programmatuur waarmee de Remote Support sessie wordt uitgevoerd is met veel zorgvuldigheid samengesteld, echter het kan voorkomen dat deze programmatuur -om welke reden dan ook- niet functioneert zoals beoogd. Hierbij kan niet worden uitgesloten dat schade ontstaat aan bijvoorbeeld programmatuur of data op uw pc. Company Connect is niet aansprakelijk voor eventuele schade in welke vorm dan ook die voortvloeit of verband houdt met het gebruik van de Remote Support dienst. Als u akkoord gaat met de bovenstaande voorwaarden klik dan op het support logo onderaan de pagina.

Voor contact met Company Connect support: Telefoon +31 (0)85 – 7500 500


IOS download