Benut datgene dat economisch waardevol is en upgrade de rest..

 Alcatel Lucent Enterprise

 

Met de Alcatel-Lucent Enterprise Solution Premier Service (SPS) kunt u rekenen op de feilloze werking van uw systeem.

Om er zeker van te zijn dat uw communicatiesysteem optimaal beveiligd blijft tegen hackers, storingen en tegelijkertijd een gebruiksvriendelijke ervaring biedt aan uw werknemers adviseren wij u de software up to date te houden. Vertelt uw leverancier dat u moet vervangen? Niets is minder waar.Wij stellen uw gedane investering veilig door een upgrade van uw bestaande oplossing waardoor ook u gebruik kunt maken van de laatste technologieën en optimaal beveiligd bent tegen inbraak op uw systeem.

Een actuele software release van uw systeem is de waarborg voor een optimale efficiency van uw bedrijfskritische communicatie-infrastructuur.

Gebruik de Re-use calculator om te zien welke deel u van uw systeem kunt hergebruiken bij de upgrade naar de laatste OmniPCX release.

Alcatel-Lucent Enterprise Support Services worden aangeboden en geleverd via onze Business Partner Company Connect. Neem via een e-mail contact met ons op of bel naar +31 (0)85 – 7500 505 voor meer informatie.

Ontdek hoe u de risico’s van een verouderd systeem kunt afwenden. Download hier de brochure Alcatel-Lucent Enterprise opentouch voor het MKB .

Heeft u een vraag? Laat uw gegevens achter en wij nemen spoedig contact met u op

Voornaam Contactpersoon (verplicht)

Achternaam Contactpersoon (verplicht)

E-mail (verplicht)

Bedrijfsnaam (verplicht)

Telefoonnummer

Website

Straatnaam en nummer

Postcode

Plaats