WIJ ZIJN ALTIJD DICHTBIJ


Vox Sopho onderhoud

NEC-Philips

nec Philips logo

Company Connect is een partner van NEC Enterprise en behoort daarmee tot een selecte groep van ICT bedrijven met uitgebreide kennis van NEC-Philips systemen. We ondersteunen  grote en middelgrote organisaties die gebruik maken van NEC (voorheen Philips) telefonie systemen.

De klantenkring van Company Connect bestrijkt zowel de Publieke als de Private sector.  Wij verzorgen niet alleen de levering en support van nieuwe installaties maar voorzien ook in onderhoud en beheer van bestaande systemen t/m ruim 20 jaar oud.

Ook verzorgen wij tevens het aanbrengen van wijzigingen in uw configuratie. Dit varieert van het aanmaken van een toets op uw toestel tot bijvoorbeeld het volledig aanpassen van een keuzemenu. Kijk eens bij onze veelgestelde vragen naar meer praktijkvoorbeelden.Wij garanderen daarmee de continuiteit van uw telecommunicativoorziening en zorgen dat u de meest optimale investeringen doet die bij uw bedrijf passen.

NEC producten zijn nog steeds Nederlands

NEC Enterprise is de huidige naam van het vroegere Philips Business Communications, bekend van de SOPHO iS3000 telefonie platformen. NEC is natuurlijk een wereldwijde speler maar de ontwikkeling van de belangrijkste communicatie producten (SIP Server en Business ConneCT) vindt plaats in Hilversum waar ook het hoofdkantoor voor de EMEA regio gevestigd is.

Company Connect  heeft een rechtstreekse relatie met NEC en heeft intensief contact met de diverse afdelingen zoals Product Management en Technical Support. Onze klanten profiteren optimaal van deze positie.

Bent u geïnteresseerd hoe wij u kunnen helpen en wilt u meer weten over het beheer van uw huidige voorzieningen?  ?  Wij zijn altijd dichtbij.  Ook bij u.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor het maken van een kennismakingsafspraak. We komen graag bij u langs