WIJ ZIJN ALTIJD DICHTBIJ


Missie

Company Connect ondersteunt haar opdrachtgevers in de zakelijke markt  bij het selecteren van de beste ICT- & Telecommunicatiediensten en infrastructuren in de beste fit met hun bedrijfsactiviteiten.

Dit doen wij door de business van onze klanten te begrijpen en hen te helpen een duidelijke strategie te definiëren als voorbereiding op de ‘digitaliserende wereld’ en als gevolg daarvan, de best passende oplossingen voor hun onderneming te selecteren.

Wij onderhandelen met ICT leveranciers en telecomoperators en serviceproviders over een betere afstemming van hun portfolio en over de ontwikkeling van juiste producten en diensten voor de ondernemers in de zakelijke markt. Daarom zijn wij uitstekend in staat middelgrote ondernemingen te helpen met de juiste opzet en uitrol van IT- & Telecominfrastructuren.

Company Connect helpt u direct aan gegarandeerde besparingen zonder uitgebreide investeringen vooraf en is altijd op zoek naar alternatieven waarbij de beste oplossingen worden geadviseerd. Company Connect kenmerkt zich door doelmatigheid en betrouwbaarheid en is altijd dichtbij.