WIJ ZIJN ALTIJD DICHTBIJ


VACATURE TELECOM & IT ADVISEURS ZAKELIJKE MARKT

Company Connect is een van de meest ervaren leverancier op het gebied van traditionele Telecommunicatie- en IT-platformen. Wij  ondersteunen ondernemingen optimaal gebruik te maken van de juiste ICT-diensten en infrastructuren.  Hiermee krijgen ondernemers in het MKB de garantie van kostenbesparing en het onafhankelijk advies op basis van hun bedrijfsactiviteiten en ondernemersprofiel. Company Connect is niet afhankelijk van de grote providers en leveranciers maar is wel een belangrijke partner van de 2 grootste partijen in deze industrie.

Company Connect biedt je een uitgewerkt professioneel concept en in samenwerking met de twee grootste Telecom- en IT dienstverleners in Nederland. Je gaat tegelijkertijd deel uitmaken van een uniek retainermodel in Nederland.

Als samenwerkingspartner bij Company Connect krijg je maximale invloed op je eigen inkomsten en die liggen met de juiste inzet op een zeer aantrekkelijk niveau. Daarnaast is Company Connect voor je beschikbaar met ondersteuning op het gebied van kennis, backoffice, marketing, IT, werving en leadgeneratie.

Je bent:
– geïnteresseerd in bedrijfsadvies en u staat te springen om ondernemingen te begeleiden op ICT vlak;
– in staat om collega’s te begeleiden en te motiveren;
– gestructureerd en bewust van wat er nodig is om goede resultaten te bereiken;
– een goede netwerker en gesprekspartner op directieniveau;
– geïnteresseerd in de mogelijkheid om zelfstandig te opereren binnen een landelijk sterk adviesconcept;
– ondernemend, betrouwbaar en loyaal.

Je hebt:
– een opleiding op MBO of niveau of hoger of ervaring binnen het bedrijfsleven op het gebied van Telecom en/of ITzaken;
– verkoop- en advieservaring;
– het vermogen om het overzicht te bewaren – ook als het druk is;
– een groot empathisch vermogen;
– zeer kwaliteitsbewust en streeft naar het bieden van service op hoog niveau.

Je krijgt:
– een verrassend aantrekkelijke vergoeding, afhankelijk van de mate waarin je deelneemt;
– de mogelijkheid om uw juridische kennis te vergroten;
– de mogelijkheid om binnen een ondersteunend netwerk als zelfstandige adviseur aan de basis te staan van een nieuwe, baanbrekende, wijze van dienstverlening.

Op dit moment zijn wij op zoek naar kandidaten in de provincies, Noordoost en Zuidoost Nederland en Limburg.

Heb je interesse in bovenstaande opdracht en de kans op een leuke positie in een dynamische markt? Wij zien je CV, een korte motivatie en je beschikbaarheid graag tegemoet.

Company Connect streeft een organisatie na met een grote diversiteit aan medewerkers. Wij nodigen alle vrouwen en mannen, met iedere mogelijke achtergrond en leeftijd uit te solliciteren.

Meer informatie:

Wil je graag meer informatie over de mogelijke verdiensten, de toegevoegde waarde van de formule, het profiel van de gezochte collega’s of heb je andere vragen? Voor meer informatie kan je terecht bij Angelino Siahaija 085-7500505