WIJ ZIJN ALTIJD DICHTBIJ


Vacatures

Company Connect is in 2012 ontstaan vanuit het initiatief van een aantal adviseurs en technici  die in de herstructurering bij kPN terechtkwamen.  Zij besloten de  handen ineen te slaan en de krachten te bundelen in een nieuwe onderneming; Company Connect.  De activiteiten die voorheen in loondienst voor zakelijke klanten van KPN werden uitgevoerd, worden nu als Businesspartner van KPN opgepakt. Daarnaast werkt Company Connect ook  actief samen met andere partijen als operators en ICT-fabrikanten.

Wij  ondersteunen ondernemingen optimaal gebruik te maken van de juiste ICT-diensten en infrastructuren.  Hiermee krijgen ondernemers in het MKB de garantie van kostenoptimalisatie en onafhankelijk advies op basis van hun bedrijfsactiviteiten en ondernemersprofiel. Company Connect is niet afhankelijk van de grote providers en leveranciers maar is wel een belangrijke partner van de 2 grootste partijen in deze industrie.

De herstructurering vn grote partijen, betekent de groei van Company Connect.  Wij zijn continu op zoek naar nieuwe collega’s.

Heb je interesse of ideeën voor samenwerking of zie je mogelijkheden als aanvulling op onze huidige activiteiten, aarzel dan niet om ons vrijblijvend te benaderen.

Company Connect biedt je een uitgewerkt professioneel concept en in samenwerking met de  grootste Telecom- en IT dienstverleners in Nederland. Je gaat tegelijkertijd deel uitmaken van een uniek retainermodel in Nederland.