WIJ ZIJN ALTIJD DICHTBIJ


nieuwsbrief

NIEUWSBRIEF DECEMBER 2013

 

Is Cloud nu wel zo interessant?
Uw bedrijfskritische ICT onderbrengen in de cloud betekent niet alleen dat het kostenmodel verandert maar datde afhankelijkheid van betrouwbare infrastructuur enorm groter wordt. Hoeveel voorbeelden zijn er niet van bedrijven waar het mis ging wanneer zij overstapten.

Lees meer..

 


Luisteren naar Mark Rutte?

Premier Rutte riep de Nederlandse bevolking dit voorjaar op om vooral wél te investeren. Bent u een ondernemer en gaat het redelijk goed met uw bedrijf? Dan doet u er verstandig aan om eventuele geplande investeringen voor 2014 naar voren te halen. U mag namelijk in 2013 in één keer 50% van investeringen afschrijven via de ‘Tijdelijke verruiming willekeurige afschrijving’.

Lees meer..

 

Klant aan het woord: Smart Group:

‘Company Connect heeft voor ons een aanzienlijke kostenbesparing kunnen realiseren door met ons mee te denken en te kijken naar de mogelijkheden en wensen van onze telefonie-omgeving.’

Lees meer..

 

Geen zorgen, alles geregeld
Om klanten met juridische vraagstukken op ICT-vlak vanaf nu beter te kunnen begeleiden heeft Company Connect een samenwerking gesloten met Spijkers & Koppen. S&K biedt de ondernemer de garantie van kostenbesparing en de bescherming en het comfort van een eigen bedrijfsjurist.

Lees meer..

 

Company Connect in de media:
Mooi artikel over de toenemende ontwikkeling van nieuwe organisatiemodellen. Company Connect: ‘de ervaren commerciële field engineers van KPN die zich in een nieuwe organisatie hebben verenigd’. De vraag is: upgrade of vervanging?

Lees meer..

 

Ericsson & Aastra zonder service?
Nadat Aastra Technologies per 1 april 2008 de divisie Enterprise Communications Business van de Zweedse netwerkleverancier Ericsson heeft overgenomen is het nu de beurt aan Mitel.

Lees meer..

 

Even uitleggen: Regioteams
Wij streven ernaar moderne, kwalitatief hoogwaardige telecommunicatiediensten te leveren aan onze klanten. Wij willen onze klanten helpen hun doelen te bereiken. Om ons statement ‘Wij zijn altijd dichtbij’ te onderstrepen, werken wij in regioteams.

Lees meer..

 

Nieuwe partner: Telematch
Company Connect en Telematch slaan de handen ineen om te zorgen voor kwalitatief hoogwaardige communicatieoplossingen met verlengde levensduur. Hierdoor hoeven onze klanten pas uit te breiden of upgraden wanneer dat voor de organisatie zinvol is.

Lees meer..

 

Sterrenactie
In de maand december kunt u profiteren van onze najaarsactie! Wanneer u van Company Connect een aanbieding heeft ontvangen voor producten en diensten van KPN mag u maximaal een korting per product kiezen.
Lees meer..

Lees meer..

 

KPN één
Onder de huidige marktomstandigheden en met het “nieuwe werken” is de behoefte aan een flexibele telefonie en mobiele data-oplossing groot. Company Connect biedt oplossingen die het mogelijk maken om slagvaardig in te spelen op veranderingen binnen en buiten uw bedrijf.

Lees meer..

 

Subsidie op telewerken
Telewerken is efficiënt, milieuvriendelijk en biedt ook belastingvoordelen. U kunt door Evate een mobiliteitsscan laten uitvoeren om te laten onderzoeken hoe uw werknemers slimmer kunnen werken en reizen. De kosten voor deze analyse en het bijbehorende advies worden grotendeels door een mobiliteitssubsidie vergoed.
Lees meer..

Lees meer..

 

Afspraak
Daag ons uit. Wij zijn altijd dichtbij. Ook bij u. We komen u dus graag uitleggen hoe we dit bij u ten uitvoer kunnen brengen.

Neem contact met ons op voor het maken van een kennismakingsafspraak en wij komen graag bij u langs.