WIJ ZIJN ALTIJD DICHTBIJ


Hewlett-Packard

Company Connect HP Business_Partner_Insignia-big

 

 

 

 

Van de Hardware producenten op ICT gebied behoort HP toch wel tot de absolute top.  Company Connect is daarom trots zich tot de HP Business Partners te mogen rekenen. 

HP creëert nieuwe manieren waarop technologie een positief effect heeft op mensen, bedrijven, overheden en de maatschappij. Met het breedste technologie portfolio, bestaande uit printing, personal systems, software, services en IT-infrastructuur, helpen we onze klanten overal ter wereld met oplossingen voor hun meest complexe uitdagingen. 

HP producten kenmerken zich door goede gedegen kwaliteit, uitgebreide garantiemogelijkheden en een op en top service apparaat. Het leveringsprogram van HP strekt zich uit van de particuliere markt, naar Thuis en Kantoor, via het Midden en Kleinbedrijf naar de Grootzakelijke ondernemingen. Met andere woorden: er is voor iedere markt een oplossing. Dat maakt het leveringsprogramma heel veelzijdig en uitgebreid, maar men blijft zich daarbij ook continue vernieuwen.

Door regelmatig trainingen en seminairs te volgen blijft onze kennis van IT ontwikkelingen up to date en is Company Connect  als geen ander in staat om de behoeftes van de klant te vertalen en vervolgens om te zetten in de relevante produkten en oplossingen van HP.

Company Connect is een  betrouwbare en hoogst gekwalificeerde IT-reseller. HP erkent door de toekenning van het HP business partner programma dat de organisatie voldoet aan de strenge eisen van HP op het gebied van  kwaliteit, kennis en ervaring. Of het nu gaat het gaat om advies, implementatie of optimalisering met betrekking tot producten en oplossingen van HP, HP partners geven u de meest optimale oplossing.

Company Connect levert, installeert, implementeert en onderhoudt de meeste HP producten. Of het nu gaat om HP servers, HP workstations, HP notebooks, HP pc’s of  printers van HP, wij helpen u verder en zijn altijd dichtbij…

Company Connect HP Logo