WIJ ZIJN ALTIJD DICHTBIJ


IT partners

Betere resultaten door bundeling van krachten en services.

Nu IT niet meer weg te denken is en een belangrijke spil van uw bedrijfsprocessen heeft ingenomen is de betrouwbaarheid en merkkeuze van onze partners een belangrijke kwestie. Wij werken daarom samen met gerenommeerde bedrijven voor o.a. netwerk- en storage-oplossingen, beveiliging , systeemintegratie en beheer.

Company Connect heeft de overtuiging dat samenwerken de enige manier is om in een complexe dienstverlening zo’n optimaal resultaat te realiseren dat dit ten goede komt aan het bedrijfskritische proces van de klant.

Company Connect werkt voor haar dienstverlening daarom met een beperkt aantal gerenommeerde partijen. We kiezen daarbij bewust voor bewezen oplossingen en toekomstvaste producenten, operators en dienstenleveranciers. In samenwerking met deze partners  zorgen wij voor een optimale kennisdeling en bieden wij onze klanten de beste diensten en services op het gehele IT en Telecom portfolio.

Met de diverse leveranciers van IT-diensten en infrastructuren wordt op basis van de beschikbaarheid van kennis, specifieke productpakketten en financiële voorwaarden samengewerkt om de meest optimale mix van diensten en producten te kunnen garanderen voor uw specifieke bedrijfsproces.