WIJ ZIJN ALTIJD DICHTBIJ


Projectbegeleiding & Advies

Indien er een moment komt dat de huidige netwerkomgeving tekort schiet qua productiviteit dan zal er gekozen moeten worden voor een nieuwe ICT (net)werkomgeving. Dit kan een flinke ingreep zijn binnen uw organisatie. Er zullen vele veranderingen binnen uw organisatie doorgevoerd moeten worden, zoals bijvoorbeeld installatie van (nieuwe) software wat geheel anders werkt en vernieuwde hardware.

Vaak bent u als ondernemer  in dit soort trajecten afhankelijk van verschillende leveranciers. Goede coördinatie en afstemming van de samenwerking is dan een vereiste om het gewenste resultaat te verkrijgen in een zo’n kort mogelijk tijdsbestek.

In dit soort situaties biedt gedegen projectbegeleiding uitkomst. Company Connect heeft de juiste mensen binnen de organisatie die de verantwoordelijkheid voor het gehele traject op zich kunnen nemen en naast u zitten als ondernemer.  U kunt ervan uitgaan dat het gehele traject begeleiden tot en met de oplevering en zullen ook de nazorg begeleiden. Zo bent u het gehele traject op de hoogte van wat er gebeurt. U hoeft zich geen zorgen te maken en u kunt zich volledig richten op uw eigen werk.

Bent u geïnteresseerd hoe wij u kunnen helpen?  Wij zijn altijd dichtbij.  Ook bij u.Neem vrijblijvend contact met ons op voor het maken van een kennismakingsafspraak. We komen graag bij u langs