WIJ ZIJN ALTIJD DICHTBIJ


Het is tijd voor Helderheid..

 

Thank You!

 

 

 

Dank u wel!

Omdat u een gebruiker bent van Alcatel-Lucent Enterprise telecommunicatie- en netwerkoplossingen , willen wij u bedanken voor het vertrouwen in ons en onze partners om in uw zakelijke communicatie behoeften te voorzien.

In deze waardering, willen wij ons 3 stappenplan met u delen om samen met u uw communicatieaanpak  te transformeren en uw bedrijf mee te nemen naar het volgende niveau.

Lees meer over de veranderingen op het gebied van zakelijke telecommunicatie die nieuwe maatstaven en normen zetten op het gebied van productiviteit  en kostenbeheersing.

Wist u dat…

  • 75% van de werknemers meer flexibiliteit op het werk willen?
  • 49% van de medewerkers gelooft dat mobiele apparaten hun primaire werk/computerapparaten zullen worden in de komende vijf jaar?

 

Waarom evolueren?

Aanpassen, Beveiligen en Doen..

Afhankelijk van hun huidige systeem, kunnen onze klanten  tot 95% van hun investeringen in infrastructuur en communicatie-systemen  beschermen door upgrading.

 

Upgraden van uw communicatie systeem en infrastructuur betekent:

  • Verbeterde continuiteit van uw onderneming
  • Zekerheidsstelling van  systeemcapaciteit
  • Flexibiliteit: Werknemers kunnen direct reageren op zaken op kantoor, onderweg of thuis

 

Ontdek hoe andere gebruikers:

  • Waarde behouden
  • Nieuwe werkprocessen in kunnen voeren
  • in- en externe communicatie verbeteren in een nieuwe open infrastructuur

 

 

STaP 2: MIGREER NAAR IP
BESPAAR, OPTIMALISEER & GROEI.

Transformeren van kantoorruimte, verhuizen naar een nieuw gebouw of het aansluiten van verschillende filialen of  thuiswerkplekken, vast of mobiel,  bieden de ideale gelegenheid om de overstap naar IP te maken.  Hierdoor stijgt uw flexibiliteit en dalen uw kosten.

IP helpt de kosten voor traditionele telefonie-lijnen en abonnementen te verlagen en bespaart op activiteiten door middel van gecentraliseerd beheer. Daarnaast levert IP mobiliteit de flexibiliteit en vrijheid die medewerkers in een steeds meer veranderend werkklimaat nodig hebben.

Discover how our customers:

 

 

 

 

 

 

STAP 3: VIRTUALIZEREN
VIRTUALIZEER, WERK SAMEN, INNOVEER.

 

 

Virtualizing communications services can deliver savings by centralizing operations in the data center. It can also help grow the business by improving agility.

Unified messaging, desktop integration, visual collaboration and business communications on smartphones are just some of the software services that can be delivered virtually.

 

 

Ontdek hoe onze klanten:

 

 

 

 

 

NEXT STEPS

 

Wat is de volgende stap voor uw onderneming?

Kan uw business proces beter worden geïntegreerd met real-time communicatie? Welke mogelijkheden heeft cloud specifiek voor u?
Company Connect levert u samen met partners als  Alcatel-Lucent Enterprise solutions technologie-continuiteit om u te begeleiden in de vele veranderingen op het gebied van Telecommunicatie en IT en te zorgen dat u een voor uw onderneming optimaal stappenplan volgt.

 

Ontdek: